Ontdek de nieuwe Wereld 2007 - Perswijn
Achtergrond & Interviews

Ontdek de nieuwe Wereld 2007

‘ONTDEK DE NIEUWE WERELD’

Zondag 22 april 2007, Palace Hotel, Noordwijk
12:00 – 17:30

Klik hier om u in te schrijven.

Op zondag 22 april 2007 organiseert Perswijn voor de vijfde keer deze grootste proeverij voor wijnen van buiten Europa. Door de voortdurende nieuwe ontwikkelingen valt er nog steeds veel te ontdekken in deze wijnlanden. Deze grote overzichtsproeverij is dan ook uitdagend en verrassend. Ook dit jaar zullen meer dan 200 wijnen van meer dan 50 bekende en minder bekende producenten te proeven zijn! Zij begeleiden u langs landen zoals Argentinië, Chili, Californië en Australië en Nieuw Zeeland. Ook de opkomende landen zoals Canada en Israël komen aan bod.

De vele landen uit de Nieuwe Wereld zullen hun groeiende positie op de markt weer eens benadrukken. Dat deze wijnen steeds populairder worden blijkt wel uit de cijfers: 27% van onze nationale wijnconsumptie. En …… er komen ook steeds betere wijnen vandaan.

Het Palace Hotel in Noordwijk zal weer het decor vormen voor deze grootste ontdekkingsreis naar de wijnlanden van “De Nieuwe Wereld”. Ook nu weer wordt het een prachtige overzichtsproeverij, met veel nieuws en verrassingen voor zowel de wijnliefhebber als het vakpubliek. Kortom . . . een mondiale wijnreis in één dag! De vorige edities van “Ontdek de Nieuwe Wereld” trokken meer dan 800 bezoekers.

De entreeprijs voor de proeverij bedraagt € 14,50 en €9,50 voor abonnees. Het is voor bedrijven/groepen is het mogelijk om tegen gereduceerd tarief voor relaties of werknemers toegangskaarten te verkrijgen. Vraag hierover informatie, het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijving via deze site zal vanaf eind januari mogelijk zijn.

Naast de grote proefzaal is het mogelijk om tegen een meerprijs speciale proeverijen en masterclasses bij te wonen. Deze laatste worden door de producent zelf gegeven. Vanaf begin maart staan deze proeverijen op deze site. Meldt u tijdig aan, want het aantal plaatsen is beperkt.

In de komende edities van Perswijn zal aandacht besteed worden aan geselecteerde deelnemende producenten.

Reageer op dit item