Rosé aan Zee - Perswijn
Achtergrond & Interviews

Rosé aan Zee

‘ROSÉ AAN ZEE’

zaterdag 17 en zondag 18 juni 2006
16.00-21.00

Klik hier om u in te schrijven.

“Rosé aan Zee”, Beachclub “De Oase”, Scheveningen
Ook nu weer kunt u op het strand van Scheveningen een heel weekend lang ongecompliceerd genieten van heerlijke rose’s. Afgelopen jaar was het wat wisselend bewolkt, maar dit jaar zal de zon –natuurlijk- schijnen op het “Noorderstrand” van Scheveningen –al is het maar in het glas! Een ontspannen proeverij in vakantiesfeer met tussen de 100 en 150 verschillende rosé’s uit de hele wereld, zoals u gewend bent.

De uitgeschonken rosé’s worden aan het eind van de dag gecombineerd met een bijpassende maaltijd. Rosé is steeds meer dé zomerwijn, en op deze proeverij kunt u ontdekken welke stijl rosé het beste bij u past, want de verschillen zijn enorm, zo blijkt tot verrassing van de proevers elk jaar weer.

Reageer op dit item