Achtergrond & Interviews

Nieuws van importeurs

Onderstaande nieuwsberichten zijn berichten van importeurs. Het zijn berichten die meestal niet geschreven zijn door een van de redacteurs van Perswijn. Wel kan het zo zijn dat de berichten aangepast zijn door een van onze medewerkers.
10-11-2007
Najaars-wijnproeverij Cardoso Wijnimport

Zondag 25 november houdt Cardoso Wijnimport een najaars-wijnproeverij. Tijdens deze proeverij maakt u kennis met een aantal uitgesproken wijnen en portwijnen uit verschillende streken van Portugal. Tevens zullen er bijpassende tapas worden geserveerd en kunt u meedoen aan het blindproeven van nieuwe wijnen.
De proeverij wordt zondag 25 november gehouden van 15.00 uur tot 18.00 uur in Bar Groenhoven, Groenhoven 650 in Amsterdam Z.O. Toegang is gratis! Vrienden, familie, kennissen en andere wijnliefhebbers zijn uiteraard ook van harte welkom op de proeverij!

http://www.cardosowijn.nl/

8-06-2007
Toet en Wine & Spirits samen in Wijnslot
Jacobus Toet en Wine & Spirits zijn samen verhuisd naar Het Wijnslot. De delicatessenwinkel en de drankenimporteur zijn de eerste nieuwe bewoners van wat een culinair centrum in Wateringen moet worden.

Met de verhuizing richt Jacobus Toet, bekend van kaviaar, zalm, truffel en wijn, zich vooral op het Westland. De vestiging aan de Scheveningse haven is gesloten. Ook zal het bedrijf zich volledig gaan richten op groothandel, bedrijfsleven en top-gastronomie. Particulieren kunnen de waar van Toet kopen bij geselecteerde partners. De dagelijkse leiding is in handen van dochters Miriam en Vanessa Toet en schoonzoon Mark Bogte, Jacobus blijft betrokken als ambassadeur en caviarist.

http://www.winespirits.nl/
http://www.jacobustoet.nl/

23-11-2006
Riedelglazen kwart goedkoper
Résidence Wijnen is de nieuwe agent en distributeur van Riedel Glas in Nederland. Voor wijnliefhebbers is dat een positief gegeven. Immers, de nieuwe agent streeft er naar eigen zeggen naar de beschikbaarheid van Riedel glaswerk te vergroten, zowel via de winkels van De Gouden Ton groep als andere concessionnairs. Consumenten mogen volgens Résidence rekenen op een spectaculaire prijsverlaging van ruim 25%. Goed nieuws in dure tijden!
http://www.residencewijnen.nl/

Reageer op dit item