Een driedaags evenement voor de wijnliefhebber in de breedste zin van het woord: de vrouw én man die geniet van een goede maaltijd en een lekker glas wijn. De liefhebber die bereid is tijd en moeite te besteden aan eten en drinken. Hier vindt u de inspiratie om zelf aan de slag te gaan. Ontmoet topkoks om de fijne kneepjes van het vak te leren. Doe een cursus wijnproeven onder leiding van Hubrecht Duijker. Op het Wijnpaviljoen, opgezet door PersWijn, zullen talloze activiteiten / proeverijen plaatsvinden.
http://www.overheerlijk.nl
Misschien ook iets voor u
Wijnbreinbrekers: Mycorrhiza
Mycorrhiza is een vorm van symbiose tussen bodemschimmels en de wortels van planten, ook druivenplanten, waarbij wederzijds voedsel wordt uitgewisseld....
Natte voeten bij Mouchão: Fris wit uit de hete Alentejo
Adega do Mouchão ©Herdade do Mouchão Fris wit uit de hete Alentejo Je zou het misschien niet verwachten, maar witte...
Wachau’s andere oever
Martin Bergkirchner ©Bioweingut Bergkirchner Met zijn iconische Smaragdwijnen van beroemde wijngoederen als Prager, Knoll, F.X. Pichler en Hirtzberger heeft de...
Symington Vintage Ports 2022
Ondanks het feit dat het oogstjaar 2022 zelfs voor de portproducenten in de Douro extreem was door hitte en droogte...
Uit de oude doos: Chili uitgelegd door Lars Daniëls (2020)
In tijden van corona heeft Lars Daniëls een aantal langere video's gemaakt. In dit uitgebreide video-artikel gaat over Chili, vertelt...
Bodegas Ponce: het nieuwe geluid van Manchuela
Hij schenkt zijn wijnen op perfecte temperatuur, gebruikt Gabriel glazen en krijgt een twinkeling in zijn ogen als hij over...