"Coupes de coeur""Dail 010-4360766"Bij het beste restaurant van Rotterdam en omstreken is zowel het Frans als het Engels op de website voor enige verbetering vatbaar. Wat betreft de keuken overigens een coup de coeur. So dial P for Parkheuvel.
Misschien ook iets voor u
Aan tafel met Birgit Monard en sommelier Jasper Rijkers
PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #proeven7 we blind o.a....
Aan tafel met Peter Hekers en sommelier Gauthier Cauwels
PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #6 proeven we blind...
Overpeinzingen: De wijn wordt duur betaald
Als je een dagje ouder wordt, zijn er dingen die geleidelijk veranderen. Op zich verander je zelf eigenlijk niet, gek...
Aan tafel met Tjitske Brouwer van Vinoblesse en sommelier Lukas Wiegman
PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #5 proeven we blind...
Aan tafel met Tobias Visser (Pieksman Wijnimport) en sommelier Anne Poiesz
PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #2 proeven we blind...
Overpeinzingen: Nederlandse wijn: ‘gewoon’ goed
Het is al weer een tijdje geleden dat we voor een diner aanschoven bij De Kas, een fijn restaurant bij...