Aan tafel: asperges en lam - Perswijn
Aan Tafel 3 - 2025
Eten & Drinken

Aan tafel: asperges en lam

In de rubriek Aan Tafel van Perswijn 3-2025 draait alles om lente op het bord. Chef Daan Ruijs laat zien hoe je met seizoensproducten verfijning en spanning op het bord brengt:

Het eerste gerecht is witte asperge met daslookolie, dubbele bruine boter en een verrassende beurre blanc van groene aardbeie. Het tweede gerecht is lamsrug met daslookpesto, peultjes, gebakken meiraapjes en een frisse daslookvinaigrette

De receptuur is van Chef Daan Ruijs – je vindt beide recepten op perswijn.nl/recepten.

Benieuwd welke wijnen sommelier Lukas Wiegman hierbij koos en wat het proefpanel er – blind! – van vond? Ontdek het in Perswijn 3-2025 of online via de link hierboven.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven en ontvang uitnodigingen voor wijnproeverijen, wijntips, het laatste wijnnieuws en onze flesaanvraag.

Bij inschrijving ontvangt u gratis het e-book van Lars Daniëls MV over terroir. Meer dan 20.000 wijnliefhebbers en 900 importeurs ontvangen onze nieuwsbrief.

Zijn uw gegevens veranderd? Schrijf u met uw oude e-mailadres opnieuw in en u krijgt de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen.

Reageer op dit item

nl Nederlands