Aan tafel met Robert Pham en sommelier Yora Galjaard - Perswijn
Eten & Drinken

Aan tafel met Robert Pham en sommelier Yora Galjaard

PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties?

Voor Perswijn #5 proeven we een Palomino uit Zuid-Spanje, een Trebbiano uit Toscane en een rode Saumur bij kalfskop met een saus van hersenen met ansjovis en kappertjes.

Chef-kok is Jac Rijks van restaurant Rosie in Utrecht. Eregasten zijn Robert Pham van De Bruijn in Wijnen en gastheer en sommelier Yora Galjaard.

Wilt u het interview met de gasten lezen of weten welke wijnen er volgens het proefpanel het beste bij de gerechten passen? Lees dan Perswijn #5 – 2023.

Tekst, foto en film bij deze rubriek zijn gemaakt door foodteam.nl: Henk Braam en Gerard Reijmer.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven en ontvang uitnodigingen voor wijnproeverijen, wijntips, het laatste wijnnieuws en onze flesaanvraag.

Bij inschrijving ontvangt u gratis het e-book van Lars Daniëls MV over terroir. Meer dan 20.000 wijnliefhebbers en 900 importeurs ontvangen onze nieuwsbrief.

Zijn uw gegevens veranderd? Schrijf u met uw oude e-mailadres opnieuw in en u krijgt de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen.

Reageer op dit item

nl Nederlands