Voorwoord PERSWIJN #8 2022 - Perswijn
Nieuws

Voorwoord PERSWIJN #8 2022

Uit ons wijnconcours selecteerden we de 100 beste wijnen van 2022 voor u, stuk voor stuk bijzonder in hun soort en categorie. Originaliteit, verteerbaarheid en gastronomische inzetbaarheid blijken steeds belangrijker aan het worden.

U leest over Collioure, de zoete wijn uit Banyuls, de openbaring van Dom Pérignon en de grootse wijnen van Roundstone. Ook blikken we terug op 2022, legt Alex Maltman uit dat er geen verband is tussen geologie en smaak, en leest u over rosé in de winter.

Verder 720 proefnotities Belgische wijn in alle stijlen (deel 2), Zuid-Afrika: overige rode wijnen, 10 jaar later: wijnen uit 2012, Champagne in alle stijlen, rood en wit uit Marche, Abruzzo, Molise, Puglia, Campania, Basilicata en Calabria.

Lees meer over PERSWIJN #8 of ga direct naar de Perswijn webshop.

Reageer op dit item

nl Nederlands