Vacature: Backoffice Manager / Verkoop Binnendienst (32-40 uur) bij Horizon Wines in Almere - Perswijn
Advertentie

Vacature: Backoffice Manager / Verkoop Binnendienst (32-40 uur) bij Horizon Wines in Almere

Horizon Wines is een importeur van kwaliteitswijnen (o.a. Jacquesson, Niepoort, Cà dei Frati) uit alle windstreken. We leveren aan slijterijen en wijnwinkels door heel Nederland, en onze zusteronderneming Ovino levert aan de betere Nederlandse horeca.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een Backoffice Manager. Dit is een zeer diverse functie op kantoor waarbij je niet alleen het contactpunt bent voor onze klanten maar ook voor je collega’s van de buitendienst. Houd je er van om de spil van de organisatie te zijn en is je wijnkennis goed op peil? Dan komen we graag met je in contact!

Kijk voor de volledige vacature op https://horizonwines.com/whats-new/?.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Reageer op dit item