Voorwoord PERSWIJN #4 2022 - Perswijn
Nieuws

Voorwoord PERSWIJN #4 2022

Duitsland behoort met zijn wijnen tot de top. We selecteerden in ons wijnconcours 100 wijnen voor u waarvan geen enkele liefhebber het zich kan veroorloven ze te missen. U vindt ze gebundeld in ons supplement wijnconcours Duitsland.

In het magazine leest u over Saint-Péray, de spannendste appellation van dit moment, over wijnen uit het koele deel van Sicilië, de richtingenstrijd in Rioja en de toenemende kwaliteit van Belgische wijnen.

Verder 1046 proefnotities Nederlandse wijn, Beaujolais: rood, wit en rosé (deel 2), rosé uit Languedoc, Rhône, Provence (alleen AOP), wit uit Chili, en rood en wit uit Catalunya, Navarra en Aragón.

En natuurlijk in PERSWIJN #4 de vertrouwde columnisten, rubrieken, bijzondere recepten, inspirerende wijn-spijsadviezen, nieuws en nog veel meer! PERSWIJN #4 is vanaf 13 juni verkrijgbaar in de winkels en bij onze ambassadeurs.

Lees meer over PERSWIJN #4 of ga direct naar de Perswijn webshop.

Reageer op dit item