PERSWIJN WIJNCONCOURS 100 BESTE VAN 2022 - Perswijn
Nieuws

PERSWIJN WIJNCONCOURS 100 BESTE VAN 2022

In deze competitie staan de lekkerste wijnen uit 2022 centraal, met extra aandacht voor het seizoensthema syrah/shiraz. De winnende wijnen en de eervolle vermeldingen worden uitgebreid besproken in het PERSWIJN supplement 100 BESTE VAN 2022. Dit supplement wordt uitgebracht bij PERSWIJN #8 (editie ‘december 2022/januari 2023’, vanaf 5 december 2022 verkrijgbaar). Binnen de volgende categorieën worden de wijnen beoordeeld:

Categorieën

  1. Mousserende wijnen
  2. Winterse witte wijnen
  3. Rode wijnen
  4. Versterkte wijnen
  5. Zoete wijnen
  6. Seizoensthema: syrah/shiraz (wijnen van minimaal 50% syrah/shiraz)

Op basis van het aantal ingezonden wijnen besluiten wij tot prijsopdeling binnen deze categorieën, bijvoorbeeld ‘Rood t/m  € 10,00’, ‘Rood tussen € 10,- t/m € 15,-‘, ‘Rood € 15,- t/m € 20,-‘, ‘Rood € 20,- t/m € 30,-‘,  en ‘Rood boven € 30,-‘

Data van belang

8 september 2022:   Sluitingsdatum aanmelding flessen en ontvangst proefflessen
2 december 2022:     Bekendmaking van de winnaars via persbericht, website, social media en nieuwsbrieven, en tevens verschijningsdatum van het PERSWIJN supplement 100 BESTE VAN 2022 (bij PERSWIJN #8–2022)

We nodigen u als importeur of wijnproducent van harte uit met uw wijnen aan dit concours mee te doen!

Wijnen insturen

Bekendmaking, publicatie en promotie

Zoals hierboven vermeld, worden de winnende wijnen en de eervolle vermeldingen opgenomen in het PERSWIJN supplement 100 BESTE VAN 2022 met een foto van de fles, een uitgebreide proefnotitie en aanvullende verkoopgegevens. De winnende wijnen krijgen een extra pagina in het supplement, met achtergrondinformatie over het wijnhuis en de wijn. Het PERSWIJN supplement 100 BESTE VAN 2022 wordt in pocketformaat uitgebracht en alle abonnees van PERSWIJN krijgen het supplement gratis bij PERSWIJN #8 (december 2022) thuisgestuurd. Ook wordt het supplement in de losse verkoop meegeseald met het reguliere nummer en zal het via onze webshop te verkrijgen zijn. Als deelnemer kunt u uiteraard extra exemplaren aanschaffen. Naast aandacht in het blad wordt via de website, de nieuwsbrieven en social media actief promotie gemaakt voor het concours en de ontknoping ervan. Bovendien krijgen de winnende wijnen elk een eigen video waarin de wijn uitgebreid besproken wordt. Deze video kunt u op uw eigen social media delen en onder de aandacht van uw klanten brengen.

Aanmelding en kosten

Wilt u meedoen? U kunt zich vanaf nu aanmelden voor het PERSWIJN WIJNCONCOURS 100 beste van 2022 via www.perswijn.nl/account/. Uitsluitend aanmeldingen via dit systeem worden in behandeling genomen.

Wijnen insturen

Let op: de inschrijftermijn sluit op 8 september 2022

De deelnemende wijnen moeten een minimale consumentenprijs hebben van €3,95 en ruim op voorraad zijn met oog op verkrijgbaarheid voor de consument. Van elke deelnemende wijn moet 1 proeffles worden opgestuurd, uiterlijk op 8 september 2022.  Als de wijn geselecteerd wordt als finalewijn zal een tweede fles opgevraagd worden. Alle finalewijnen krijgen een vermelding in het PERSWIJN supplement 100 BESTE VAN 2022. 

Kosten

– Met 1 t/m 10 wijnen: €29,50* per wijn
– Met 11 t/m 30 wijnen: €27,-* per wijn
– Met meer dan 30 wijnen: € 22,-*per wijn

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

In verband met de uitvoerbaarheid van dit project benadrukken we dat het belangrijk is dat de deelnemers zich houden aan de spelregels betreffende informatie over verkrijgbaarheid, consumentenprijzen, termijnen voor zending van proefflessen, informatie, betaling, enz. Als niet aan deze spelregels wordt voldaan, kan de deelname worden ingetrokken zonder teruggave van het deelnamebedrag of de proefflessen.

Adverteren

Het is tevens mogelijk te adverteren in PERSWIJN en/of het PERSWIJN supplement 100 BESTE VAN 2022. Voor deelnemers aan het concours kunnen wij een kortingsprijs hanteren. Neem voor meer informatie hierover contact op met Petri Houweling via petri@perswijn.nl  

Wij hopen dat u deelneemt met één of meerdere wijnen. Wij zien uw aanmelding graag tegemoet.

 

Met vriendelijke groet,

Ronald de Groot
Hoofdredacteur
Uitgeverij De Wijnpers BV

Reageer op dit item

nl Nederlands