Vacature wijnverkoper Sauter Wijnen Bussum - Perswijn
Advertentie

Vacature wijnverkoper Sauter Wijnen Bussum

Kwaliteit, service, creativiteit, expertise en vertrouwen, zijn de pijlers waar Sauter Wijnen al meer dan een eeuw op rust. Op een eigentijdse en overzichtelijke manier informeren we wijnliefhebbers over de wereld van de goede wijn. We doen dat via onze eigen publicaties en website, maar zeker ook ‘face-to-face’ in onze winkels in Maastricht (Cadier en Keer) en Bussum. De winkels zijn dan ook een verlengstuk van ons direct-marketing concept en een ‘meeting point’ voor iedereen die op zoek is naar verrassende en onderscheidende wijnen uit klassiek Europa. Vaak van (kleinschalige) familiebedrijven, maar altijd met een zeer goede prijs-kwaliteit-plezier verhouding.

Op korte termijn hebben wij binnen het team van onze winkel in Bussum (Huizerweg 128) ruimte voor een:

Wijnverkoper

26-40 UUR PER WEEK

De functie

Als wijnverkoper maak je deel uit van ons team in Bussum en ben je mede verantwoordelijk voor het commercieel succes van onze winkel. Alle voorkomende werkzaamheden maken deel uit van jouw functie. Voor jou is een belangrijke taak weggelegd in het helpen en adviseren van klanten, maar ook de winkelpresentatie en enkele licht administratieve werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket. Samen met je collega’s zorg je voor dynamiek in onze winkel en overtref je graag de hoge verwachtingen van onze klanten. Het betreft een functie voor minimaal 26 uur per week. Afhankelijk van je kennis, vaardigheden en beschikbaarheid bestaat de mogelijk om de functie uit te breiden naar 40 uur per week.

De werktijden worden in overleg vastgesteld, maar weet dat onze winkel is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. De zaterdag maakt sowieso deel uit van de werktijden. Daarnaast is mogelijk dat je extra wordt opgeroepen in verband met drukte of verlof van collega’s.

Wijnwinkel Sauter Wijnen in Bussum

Jouw profiel

Wij zoeken mensen met een drive! Ben je representatief, klantvriendelijk, servicegericht, communicatief vaardig, commercieel ingesteld, flexibel en voldoe je aan de onderstaande functie-eisen? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren naar deze functie.

Functie eisen

  • MBO+ werk- en denkniveau;
  • gedegen opleiding of aantoonbare kennis op het gebied van wijn;
  • ervaring in het adviseren en verkopen van kwaliteitswijnen in een winkelomgeving;
  • ervaring in het werken met geautomatiseerde kassasystemen en Microsoft-office;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Ons aanbod

We bieden je een uitdagende functie aan in een jong, enthousiast team en volop mogelijkheden om je wijnkennis verder uit te breiden. Ons bijzonder assortiment kwaliteitswijnen draagt daar zeker aan bij. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de functie. Van toepassing is de CAO voor de detailhandel.

Reageren

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan voor 25 februari 2022 jouw motivatie en CV per e-mail naar:
Sauter Wijnen | Guido Quaden | g.quaden@sauterwijnen.nl

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met:
Merijn Corsten | 035 – 691 48 52

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Reageer op dit item