Aan Tafel met Julien Viguurs - wijn-spijs met rosé uit de Provence - Perswijn
Eten & Drinken

Aan Tafel met Julien Viguurs – wijn-spijs met rosé uit de Provence

Aan Tafel is de rubriek waarin PERSWIJN met wijnleveranciers aan tafel gaat om te proeven en te praten. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #5 proeven we 16 rosé wijnen uit de Provence. Eregast is importeur en rosé kenner Julien Viguurs. We proeven gerechten als Ceviche van schol, Polenta met Parmezaanse kaas en Zeewolf met een saus van schaaldieren. We zijn te gast bij gastvrouw Madelon Giessen en chef-kok Bruno Metz van Restaurant Frappant in Nijmegen.

Wilt u de recepten lezen of weten welke wijnen er volgens ons het beste bij passen? Lees dan Perswijn #5 – 2021.

​Tekst, foto en film bij deze rubriek zijn gemaakt door foodteam.nl: Henk Braam en Gerard Reijmer.

Reageer op dit item