Voorwoord PERSWIJN #8 2020 - Perswijn
Nieuws

Voorwoord PERSWIJN #8 2020

In Perswijn # 8 blikken we uitgebreid terug op 2020, een jaar om nooit te vergeten. Verder brengen we graag de enorme verscheidenheid van het Kremstal onder uw aandacht, evenals het groeiende succes van de Languedoc. U leest over Zweigelt, de rode verleider, en we nemen u mee via Valtellina in het Italiaanse Lombardije naar de toppen van Zuid-Afrika.

In het supplement 103 beste van 2020, het resultaat van ons wijnconcours, kunt u kiezen uit de heerlijkste wijnen verdeeld in diverse thema’s en prijscategorieën. Omdat we geen concessies wilden doen, zijn het uiteindelijk 103 in plaats van 100 wijnen geworden. Terechte aanraders!

Verder ruim 500 proefnotities champagne, brut nature, extra brut en brut, rode wijnen uit de AOC’s van de Zuidelijke Rhône, 10 jaar later: 2010, tawny port en madera, Marche en Abruzzo.

En natuurlijk in Perswijn #8 de vertrouwde columnisten, rubrieken, bijzondere recepten, inspirerende wijn-spijsadviezen, nieuws en nog veel meer! Perswijn #8 is vanaf 7 december verkrijgbaar in de winkels, bij onze ambassadeurs en in de webshop.

Lees meer over PERSWIJN #8 2020

Reageer op dit item