Voorwoord PERSWIJN #6 2020 - Perswijn
Nieuws

Voorwoord PERSWIJN #6 2020

In Perswijn #6 presenteren wij u vol trots onze nieuwe vormgeving die nóg beter aansluit bij de inhoud van Perswijn. En u krijgt een supplement met de 100 beste wijnen uit het wijnconcours Duitsland 2020: een hoge kwaliteit en grote diversiteit in aanbod kenmerken de Duitse wijnen.

U leest over de Ahr, het topgebied van de Duitse wijnbouw, over de eigenheid van de Tejo en over het verkleinen van wijnbedrijven in Robertson (Zuid-Afrika) ten gunste van meer eigenheid.

U krijgt opruimtips voor uw wijnkelder van drie gerenommeerde wijnkenners, u leest over bekende druivenrassen in een minder voor de hand liggende omgeving, en over wijnbouw onder de grond.

Verder ruim 500 proefnotities over droog wit uit de Elzas (m.u.v. Gewurztraminer), witte Bourgogne (m.u.v. mousserend en Mâconnais), rode blends uit Zuid-Afrika, wit uit voormalig Joegoslavië en rood uit de noordelijke Rhône.

En natuurlijk in Perswijn #6 de vertrouwde columnisten, rubrieken, bijzondere recepten, inspirerende wijn-spijsadviezen, nieuws en nog veel meer! Perswijn #6 is samen met het supplement wijnconcours Duitsland 2020 vanaf 15 september verkrijgbaar in de winkels, bij onze ambassadeurs en in de webshop.

Lees meer over PERSWIJN #6 2020

Reageer op dit item