PERSWIJN 3 – mei/juni 2020
Vanaf 4 mei verkrijgbaar bij:
– Onze ambassadeur
– In de grotere tijdschriftenwinkel
– PERSWIJN webshop
In Perswijn # 3 maken we u lekker met wijnen van inheemse druivenrassen uit Istrië, proeven we mousserende Griekse wijnen, inheemse Libanese wijnen en leest u over de oorsprong van bijzondere wijngaardnamen.
Ook besteden we aandacht aan populaire wijnen uit Soave en van Domaine du Tariquet. En leest u hoe Zuid-Afrikaanse wijnboeren duurzaam overleven. Kees van Leeuwen neemt u mee naar het oudste wijnproducerende land van de Europese Unie: Cyprus.
In de serie ‘Foute wijnen, over missers en mankementen’ leest u over oxidatie en onze rubriek Aan tafel is vanwege de opgelegde restaurantsluiting thuistafelen geworden.
Verder ruim 500 proefnotities wit uit Sicilië, Grüner Veltliner, witte Loire met uitzondering van chenin blanc en witte en rode appellationwijnen uit de Languedoc. En natuurlijk in PERSWIJN #3 de vertrouwde columnisten, rubrieken, bijzondere recepten, inspirerende wijn-spijsadviezen, nieuws en nog veel meer! PERSWIJN #3 is vanaf 2 mei verkrijgbaar in de winkels, bij onze ambassadeurs en in onze webshop.