Voorwoord PERSWIJN #1 2020 - Perswijn
NieuwsVideo

Voorwoord PERSWIJN #1 2020

PERSWIJN 1 – januari/februari 2020
Vanaf 25 januari verkrijgbaar bij:
– Onze ambassadeur
– In de grotere tijdschriftenwinkel
– PERSWIJN webshop

In Perswijn # 1 schrijft Ronald de Groot over de lange weg die wijnmakers uit Moldova gaan om wijnen van inheemse druiven te maken en praat Lars Daniëls u bij over tien jaargangen Drie Grosse Gewächse. U leest over de ideeën die Miguel Torres heeft als antwoord op de klimaatverandering en u leest over Nieuw-Zeelandse Pinot Noir en koele wijn uit Australië.

Naast aandacht voor terroirwijnen en ambachtelijke wijnen schenken we ook aandacht aan Pinot Grigio delle Venezie en bulkwijnen. Kees van Leeuwen neemt u mee op veldwerk in Cariñena.

We laten u graag kennis maken met de nieuwe serie van Lars Daniëls ‘Foute wijnen, over missers en mankementen’ en de nieuwe serie van Karin Leeuwenhoek ‘Op jacht naar wijngeluk’.

Verder ruim 500 proefnotities uit Alpen en Jura, Viognier wereldwijd, zoete Riesling, Chenin en Sémillon, Toscana, Umbris en Lazio (met uitzondering van IGP Toscana en Bolgheri en rood uit Zuid- en Midden-Portugal.

En natuurlijk in PERSWIJN #1 de vertrouwde columnisten, rubrieken, bijzondere recepten, inspirerende wijn-spijsadviezen, nieuws en nog veel meer! PERSWIJN #1 is vanaf 25 januari verkrijgbaar in de winkels en bij onze ambassadeurs.

Lees hier meer.

Reageer op dit item