Voorwoord PERSWIJN #7 2019 - Perswijn
Nieuws

Voorwoord PERSWIJN #7 2019

PERSWIJN 7 – november 2019
Vanaf 19 oktober verkrijgbaar bij:
– Onze ambassadeur
– In de grotere tijdschriftenwinkel
– PERSWIJN webshop

Perswijn # 7 komt uit samen met de Koopgids 100 beste wijnen van 2019. Niet eerder hebben we voor een koopgids zo veel uitmuntende wijnen in hun categorie en prijsklasse mogen beoordelen. We nemen u deze editie mee naar Wiesbaden voor de Grosse Gewächse en via Alto Adige, het noordelijkste wijngebied van Italië, naar Monferrato voor de Barberawijnen. Niet alleen in de Douro blijken druivenrassen ondergeschikt te zijn aan het terroir, ook in Chileense wijnen proeft u de klimatologische diversiteit van het land terug. Verder leest u over de stadse wijngaarden van Wenen en ook over een stadskelder in Amsterdam waar wijn gemaakt wordt.

Verder ruim 500 proefnotities Nederlandse wijn, Alto Adige en Trentino, rood uit Centraal- en Oost-Europa, Toro en Ribera del Duero.

En natuurlijk in PERSWIJN #7 de vertrouwde columnisten, rubrieken, bijzondere recepten, inspirerende wijn-spijsadviezen, nieuws en nog veel meer! PERSWIJN #7 is samen met de Koopgids 100 beste wijnen van 2019 vanaf 19 oktober verkrijgbaar in de winkels en bij onze ambassadeurs. Lees hier meer.

Reageer op dit item