Misschien ook iets voor u
Overpeinzingen: Koude sanering
Enige tijd geleden stond er een interview op de website vitisphere.com met Jacques Lurton, de president van de appellation Pessac-Léognan....
Aan tafel met Birgit Monard en sommelier Jasper Rijkers
PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #proeven7 we blind o.a....
Overpeinzingen: Sous la flotte
Afgelopen week mocht ik even naar Bordeaux voor een proeverij op Château Beychevelle. Ik durfde het bijna niemand te vertellen,...
Txomins kelder, ofwel zestig jaar Rekondo
Sinds mijn partner en ik iedere zomer naar ons vakantiehuis in Portugal rijden is restaurant Rekondo in San Sebastian een...
Aanbevolen wijnen: Witte wijn uit Slovenië, Kroatië en Hongarije
Lars Daniëls en Ronald de Groot lichten als sneak preview op de rubriek ‘Geproefde Wijnen’ in het magazine, enkele wijnen...
WIJNPERSoonlijkheden met Johan Reyneke
Wie is de Wijnpersoonlijkheid achter Johan Reyneke? Johan Reyneke is een biodynamische wijnproducent uit Stellenbosch. Een openhartig gesprek met Karin...