Aan Tafel met Job de Swart - wijn-spijscombinaties met witte en rode wijnen uit Beaujolais - Perswijn
Eten & Drinken

Aan Tafel met Job de Swart – wijn-spijscombinaties met witte en rode wijnen uit Beaujolais

Aan tafel is de rubriek waarin PERSWIJN met wijnleveranciers aan tafel gaat om uitgebreid te proeven en te praten. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #1 proeven we diverse witte en rode wijnen uit de Beaujolais. Hoofdgast is Job de Swart, marketeer bij Les Généreux en de derde Master of Wine van Nederland. We proeven bijzondere gerechten met zalm, schorseneren, risotto en hazenpeper. We zijn te gast bij restaurant Lime in Malden. Wilt u de recepten lezen of weten welke wijnen er volgens ons het beste bij passen? Lees dan Perswijn #1 – 2019. Tekst, foto en film bij deze rubriek zijn gemaakt door Gerard Reijmer en Henk Braam.

Reageer op dit item

nl Nederlands