PERSWIJN #8 2018 voorwoord Lars Daniëls - Perswijn
NieuwsVideo

PERSWIJN #8 2018 voorwoord Lars Daniëls

Perswijn #8 komt uit met veel informatieve en inspirerende artikelen. We blikken terug op 2018 met de top 40 van lekkerste wijnen en de wijnhelden van afgelopen jaar. Lars Daniëls vertelt aan de hand van het terroir en de druivenstokken waarom iedereen in Swartland wil zijn. En in Breedekloof wordt bijzondere Chenin gemaakt. Ronald de Groot onthult Tour de Mirambeau, een lichtpuntje in Entre-Deux-Mers.

Lees onze nieuwe serie Vergeten gebieden, voorbije rages en alweer het slotdeel van Graven in de Wijngaard.

Verder ruim 500 proefnotities over Champagne van Récoltants-Manipulants, Catalunya rood en wit, Valencia, Aragón rood en wit, Italiaans mousserend en tien jaar later: terug naar 2008.

Stefaan Soenen houdt het Belgische wijndomein Schorpion onder de loep, Kees van Leeuwen legt uit waarom Bordeaux met z’n tijd mee moet gaan en u leest over neustraining om het ruikvermogen op peil te houden / krijgen.

En natuurlijk in PERSWIJN #8 de vertrouwde columnisten, rubrieken, wijn-spijsadviezen, nieuws en nog veel meer! PERSWIJN #8 is vanaf 10 december verkrijgbaar in de winkels en bij onze ambassadeurs.

Reageer op dit item