Vacatures: Neleman zoekt 2 accountmanagers sales & new business - Perswijn
Advertentie

Vacatures: Neleman zoekt 2 accountmanagers sales & new business

Neleman wil de (wijn)wereld nog leuker maken. Dat begint in Zutphen, waar onze wijnwinkel en ons kantoor te vinden zijn. In de traditionele wijnwereld wordt moeilijk genoeg gedaan over wijn. Wij hebben niks met wijnsnobisme. Ons credo is: gewoon heel goede wijn, zonder moeilijk gedoe. Wij zijn op zoek naar 2 fulltime accountmanagers sales & new business

Accountmanagers sales & new business

In deze functie breng je de markt in kaart en selecteer je interessante zakelijke klanten om mee samen te werken. Je bent verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe zakelijke klanten en behaalt de gestelde targets. Voordat je de potentiële klant spreekt heb je vooraf grondig een analyse gemaakt en de best mogelijke samenwerking in kaart gebracht. Je laat je niet afschrikken en acquisitie en netwerken is voor jou echt een sport. Niet omdat het een sport is om zoveel mogelijk acquisitie te doen, maar juist om doelgericht te werken aan het werven van nieuwe kwalitatieve klanten. Natuurlijk is het onderhouden van bestaande relaties voor jou een vanzelfsprekendheid.

Je bent iemand die gevoel heeft voor detail, kansen ziet en zich thuis voelt in de wereld van Neleman wijnen. Iemand die niet alleen denkt, maar doet. Jij bent ons visitekaartje, jij bent het gezicht.

Wat wij vragen:

  • HBO werk-denkniveau
  • Je hebt aantoonbare commerciële buitendienst ervaring in acquisitie en relatiebeheer
  • Je bent commercieel ingesteld en beschikt over uitstekende contactuele vaardigheden
  • Je beschikt over rijbewijs B
  • Passie voor wijn is een voorwaarde, gedegen kennis een pré.
  • Je zorgt voor voldoende marktkennis en volgt de trends en ontwikkelingen in de markt
  • Het zou een pré zijn als je over een relevant netwerk beschikt

Wij bieden jou prima arbeidsvoorwaarden en natuurlijk maandelijks een digitale zak met geld. We werken met korte lijnen en er is veel ruimte voor initiatief.

Keywords: Wijn, Nederland, Spanje, biologisch, betere wereld, duurzaamheid, passie voor wijn, klant blij maken, energiek, zelfstandig, lef, creatief, commercieel

Interesse? Reageer op de vacature

Kun jij je vinden in bovenstaand profiel en denk je dat deze uitdagende functie bij je past? Stuur je motivatiebrief en CV naar vacature@neleman.es .Voor vragen over deze functie kun je terecht bij Derrick Neleman, telefoon: 0575 757 098

Neem ook een kijkje op: www.neleman.es  en www.neleman.org

Advertentie/ Vacature: Neleman

Reageer op dit item