Schrijf u in voor het Perswijn Wijnconcours Voorjaar & Zomer 2018 - Perswijn
Perswijn 8 -Supplement Koopgids
Nieuws

Schrijf u in voor het Perswijn Wijnconcours Voorjaar & Zomer 2018

Van meerdere importeurs kregen we het verzoek de deadlines en publicatie van de Koopgids van het PERSWIJN Wijnconcours Voorjaar & Zomer te verschuiven omdat velen hun zomerwijnen nog niet binnen hebben. Mocht u al wijnen ingestuurd hebben en uw inzendingen willen aanvullen en/of veranderen, dan kan dat natuurlijk.

Hieronder vindt u de nieuwe, aangepaste data:

Perswijn Wijnconcours Voorjaar & Zomer 2018

In deze competitie staan wijnen centraal die passen bij het voorjaar en de zomer. De winnende wijnen zullen, evenals de eervolle vermeldingen, uitgebreid besproken worden in de PERSWIJN Koopgids Voorjaar & Zomer 2018. Deze gids zal uitgebracht worden bij Perswijn nummer 4 (editie ‘juni/juli 2018’, vanaf 9 juni verkrijgbaar). Binnen de volgende categorieën zullen de wijnen beoordeeld worden:

Categorieën
1. Zomers Rood
2. Wit
3. Rosé
4. Seizoensthema: Pinot blanc/weissburgunder & Pinot gris/grauburgunder (minimaal 85%)

Data van belang:
2 maart 2018:  Sluitingsdatum inschrijftermijn
16 maart 2018: Sluitingsdatum ontvangst proefflessen
9 juni 2018: Bekendmaking van de winnaars via persbericht, website, social media en
nieuwsbrieven, en tevens verschijningsdatum van de PERSWIJN Wijnconcours Koopgids Voorjaar & Zomer 2018 (bij Perswijn nummer 4 – 2018)

Download het inschrijfformulier

Perswijn 8 -Supplement Koopgids

Perswijn Wijnconcours Najaar & Winter 2018

In deze competitie staan wijnen centraal die passen bij het najaar en de winter. De winnende wijnen zullen, evenals de eervolle vermeldingen, uitgebreid besproken worden in de PERSWIJN Wijnconcours Koopgids Najaar & Winter 2018. De gids zal uitgebracht worden bij Perswijn nummer 7 (editie ‘oktober/november 2018’, vanaf 20 oktober 2018 verkrijgbaar). Binnen de volgende categorieën zullen de wijnen beoordeeld worden:

Categorieën
1. Rood
2. Mousserend
3. Versterkt/Zoet
4. Seizoensthema: Pinot noir (minimaal 85%)

Data van belang:
15 juni 2018 Sluitingsdatum inschrijftermijn
30 juni 2018 Sluitingsdatum ontvangst proefflessen
20 oktober 2018 Bekendmaking van de winnaars via persbericht, website, social media en
nieuwsbrieven, en tevens verschijningsdatum van de Perswijn Wijnconcours Koopgids Najaar & Winter 2018 (bij Perswijn nummer 7 – 2018)

We nodigen u als importeur of wijnproductent van harte uit  met uw wijnen aan deze concoursen mee te doen!

Verzendadres flessen:
PERSWIJN / Wijnconcours
Middenweg 193
1098 AN Amsterdam

Graag een etiket achterop de fles plakken met hierop: PERSWIJN Wijnconcours, consumentenprijs en naam van de importeur.  Indien dit niet mogelijk is, kunt u deze informatie sturen naar: bonne@wijnpers.nl
(Bij geen gehoor op dit adres kan de wijn afgeleverd worden bij een van de buren)

Bekendmaking, publicatie en promotie
Zoals hierboven vermeld, zullen zowel de winnende wijnen als de eervolle vermeldingen in de Perswijn Wijnconcours Koopgids 2018 worden opgenomen met een foto van de fles, een uitgebreide proefnotitie en aanvullende verkoopgegevens. De winnende wijnen hebben nog een extra pagina in de gids, met achtergrondinformatie over het maken van de wijn en het wijnhuis. De Perswijn Wijnconcours Koopgids 2018 zal in pocketformaat uitgebracht worden, en alle abonnees van Perswijn krijgen de gidsen gratis bij respectievelijk Perswijn nummer 3 en 7 (april/mei en oktober/november 2018) thuis gestuurd. Ook zal de gids in de losse verkoop meegeseald worden met het reguliere nummer en zal het via onze webshop te verkrijgen zijn. Als deelnemer kunt u uiteraard extra exemplaren aanschaffen. Naast aandacht in het blad zal er via de website, de nieuwsbrieven en social media actief promotie gemaakt worden voor de concoursen en de ontknoping ervan.

Inschrijving en kosten:
Wilt u meedoen? U kunt zich vanaf nu inschrijven voor het PERSWIJN Wijnconcours Voorjaar & Zomer 2018. Vul hiervoor bijgaand deelnameformulier zo volledig mogelijk in. Van alle wijnen ontvangen we graag gegevens als producent, verkooppunt(en), prijs voor de consument, enz. (dit staat allemaal op het inschrijformulier). Na invullen kunt u het formulier sturen aan: communicatie@wijnpers.nl. Let op: de inschrijftermijn sluit op 2 februari 2018!

De deelnemende wijnen moeten een minimale consumentenprijs hebben van €2,95, en ruim op voorraad zijn met oog op verkrijgbaarheid voor de consument. Van elke deelnemende wijn moet 1 proeffles worden opgestuurd, uiterlijk vóór 16 februari 2018.  Als de wijn geselecteerd wordt als finalewijn zal een tweede fles opgevraagd worden. Alle finalewijnen krijgen een vermelding in de PERSWIJN Wijnconcours Koopgids Voorjaar & Zomer 2018.

De kosten die aan deelname verbonden zijn, zijn als volgt:
– Met 1 t/m 10 wijnen: €27,50 per wijn
– Met 11 t/m 30 wijnen: €25,- per wijn
– Met meer dan 30 wijnen: € 20,- per wijn

Na inschrijving zal een factuur gestuurd worden.

In verband met de uitvoerbaarheid van dit project benadrukken we dat het belangrijk is dat de deelnemers zich houden aan de spelregels betreffende informatie over verkrijgbaarheid, consumentenprijzen, termijnen voor zending van proefflessen, informatie, betaling, enz. Als niet aan deze spelregels wordt voldaan, kan de deelname worden ingetrokken, zonder teruggave van het deelnamebedrag of proefflessen. Zowel Belgische als Nederlandse importeurs kunnen zich inschrijven!

Adverteren:
Het is tevens mogelijk te adverteren in PERSWIJN en/of een van de Perswijn Wijnconcours Koopgidsen. Voor deelnemers aan het concours kunnen wij een kortingsprijs hanteren. Neem voor meer informatie hierover contact op met Petri Houweling via petri@wijnpers.nl.

Wij hopen dat u deelneemt met één of meerdere wijnen. Wij zien graag uw inschrijving tegemoet.
Met vriendelijke groet,

Ronald de Groot 
Uitgeverij Perswijn

Reageer op dit item