Flesaanvraag PERSWIJN #6 (deadline 8 juli) - Perswijn
Nieuws

Flesaanvraag PERSWIJN #6 (deadline 8 juli)

Geachte importeur,Graag vraag ik uw aandacht voor de aanvraag van proefflessen voor #5 en #6 van PERSWIJN, te verschijnen respectievelijk juli en september 2017. Wij willen u vragen flessen in te zenden voor de hieronder vermelde onderwerpen. De uiterste datum voor het inzenden van de flessen is 8 juli.

Flesaanvraag voor  PERSWIJN #6

 1. Chablis (doorgeschoven onderwerp)
 2. Beaujolais, inclusief de crus.
 3. Noord Portugal Rood en Wit (Vinho Verde, Douro, Dão, Bairrada en Beira Interior).
 4. Galicië, Baskenland en Bierzo Rood en Wit (Rías Baixas, Ribeiro, Monterrei, Valdeorras, Ribeira Sacra). 
 5. Cabernet-sauvignon Zuidelijk halfrond (Chili, Zuid-Afrika, Australië, etc.) Minimaal 85% Cabernet sauvignon.
 6. Wijnen uit Nieuw-Zeeland (rood/wit/mousserend)
 7. Trentino/Trento DOC/Alto Adige (rood/wit/mousserend)
 8. Jura en Savoie (rood/wit/mousserend)
 9. Toscane, Umbrië, Lazio rood en wit (Chianti, Vino Nobile, Brunello, Toscana iGT, Bolgheri, Montefalco, enz. enz.)

 

Uiterste datum inzenden flessen: 8 juli

Op de bovengenoemde wijnen is het volgende van toepassing: 

 1. De wijnen voor editie 5 hebben we reeds in de vorige flesaanvraag opgevraagd; uiteraard vragen wij inzending van flessen uitsluitend als u deze nog niet eerder heeft ingestuurd; heeft u hier twijfels over, neem dan even contact met ons op. Voor alle wijnen geldt dat er voldoende van op voorraad moet zijn. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u bellen naar (31)20-6922108 of mailen naar Bonne Benschop: bonne@wijnpers.nl.  
 2. De ingezonden wijnen zullen worden gebruikt voor artikelen in Perswijn. De wijnen worden in de rubriek geproefd & beoordeeld besproken en sommige wijnen komen ook in de rubriek ‘Geselecteerd’ met een uitgebriede proefnotitie. 
 3. Vermelding van consumentenprijs geschiedt in de vorm van directe prijsvermelding bij importeurs die direct aan de consument leveren of in de vorm van een prijscategorie, gebaseerd op de uiteindelijke consumentenprijs, bij importeurs die niet rechtstreeks aan de consument leveren. Prijscat. 1: tot € 4,- ; Prijscat. 2: van € 4,- tot € 5,-; Prijscat. 3: van € 5,- tot  € 7,50; Prijscat. 4: van  € 7,50 tot € 10,-; Prijscat. 5: van € 10,- tot € 12,50; Prijscat. 6: van € 12,50 tot € 15,-; Prijscat 7: van € 15 tot € 20; Prijscat. 8 van € 20,- tot € 30,-; Prijscat. 9 van € 30,- tot € 50,- en prijscat. 10 van wijnen van meer dan € 50,-.  
 
Om iets te laten zien van de werkwijze van het panel, willen we graag (vertegenwoordigers van) importeurs uitnodigen eens een keer met het panel mee te proeven. Heeft u daar belangstelling voor, neem dan even contact op via een van de bovengenoemde nummers of door middel van een e mail.
 

Verzendadres flessen:

PERSWIJN
Middenweg 193
1098 AN Amsterdam
Nederland
 
Graag met vermelding van de consumentenprijs en naam van de importeur, liefste op de fles, anders per brief of mail naar bonne@wijnpers.nl.
(Bij geen gehoor op dit adres kan de wijn afgeleverd worden bij een van de buren)

 

Met vriendelijke groet en dank voor uw medewerking,
 
Ronald de Groot,  Hoofdredacteur
 
Indien u vragen heeft over de flesaanvraag kunt u contact opnemen met Bonne Benschop. Telefoon: (31)20-6922108, mobiel (31)6-53265061 of per e-mail via bonne@wijnpers.nl

Reageer op dit item