The Queen of Burgundy - Perswijn
Andermans woorden

The Queen of Burgundy

Madame, as she is known to those close to her, has more style in her 80s than most women half her age. She may be petite in size but her intensity and charisma make most people feel small in her presence. She comes alive and the intensity in her blue eyes sharpen when she speaks about her vineyards or her wines. When I ask her how she manages to get so much intensity, depth and energy in her wines, she replies, “It is simple, I love my vines more than most people.”

Jeannie Choo Lee MW op haar website over de ‘intense’ persoonlijkheid van Lalou Bize-Leroy. Zoals de Engelse Queen meer van haar  paarden en hondjes houdt dan van haar onderdanen, houdt Queen Lalou meer van haar wijnstokken dan van haar medemensen. Tja.

Reageer op dit item