Persbericht: Vins d’Alsace roept wijnspeciaalzaken op! - Perswijn
Persberichten

Persbericht: Vins d’Alsace roept wijnspeciaalzaken op!

Word de volgende Alsace Ambassador van Nederland en ontvang een nu.nl mediapakket tot wel €3000! Vins d’Alsace is op zoek naar 3 nieuwe #AlsaceAmbassadors! De strijd om deze titel vindt plaats op de winkelvloer van Nederlandse wijnspeciaalzaken.


Vins d’Alsace daagt u uit om uw Alsace assortiment op originele wijze uit te lichten. Daarvoor biedt deze wijnstreek volop inspiratie: denk aan vakwerkhuizen, ooievaars, roemerwijnglazen en bloembakken gevuld met geraniums. Er is geen wijnstreek met zoveel authentieke kenmerken!

Wat houdt het in?

Als deelnemer ontvangt u kosteloos een Alsace pakket met mooi promotiemateriaal.Dit pakket geeft u de tools om de actie op te starten, maar uiteindelijk moet uw eigen creativiteit de doorslag geven. Denk hierbij aan een combinatie met een verkoopactie of extra zichtbaarheid in de winkel (bv. etalage of in het schap),via nieuwsbrieven en/of sociale media.

Waarom meedoen?

  • U ontvangt een Alsace pakket (kosteloos) t.w.v € 100
  • Publiciteit & zichtbaarheid
  • Samenwerkingspartners: Perswijn, Winelife & top horeca
  • 3 x kans op de titel #AlsaceAmbassador = eeuwige roem
  • 3 x kans op een mediapakket bij Nu.nl: 1e plek t.w.v. €3.000  / 2de plek t.w.v. €2.000 / 3e plek t.w.v. €1.000

 

Winnaar

Een jury bestaande uit 3 sommeliers (tevens ook #AlsaceAmbassadors) beoordelen het door u ingestuurde beeldmateriaal, uw communicatie (online en offline) rondom de actie en verkoop.   Perswijn en Winelife bezoeken de top 3 (Alsace proeverij & store check) in mei en kiezen de uiteindelijke winnaar. 

Aanmelden?

Lees hier meer over de actie en meld u aan! Aanmelden kan t/m 16 april. Looptijd actie in winkel: mei. Er is plek voor 40 wijnspeciaalzaken, wie zich het eerst aanmeldt is verzekerd van een plek. 

Persbericht: TOTPR

Reageer op dit item