Eenmaal binnen, krijgt de gast direct een houten doosje op tafel met daarin het aperitiefmenu, een flesje water voor de eerste dorst, een verfrissend doekje, een papiertje om je kauwgum in te frommelen en de WiFi-code. Niet alleen praktisch, maar ook een ideale ijsbreker. Het tekent de visie van Michael Wolf: ‘Alles moet kloppen als je hier komt eten. De sfeer, de bediening, de muziek, de cocktails; alles!’
Persbericht naar aanleiding van de heropening van eetgelegenheid Wolf Atelier te Amsterdam. Conceptueel, zeg maar.
Misschien ook iets voor u
Overpeinzingen: Amsterdam houdt van ‘nature’
In Amsterdam is een soort wijnoorlog gaande. Nou ja, oorlog, laten we het wedstrijd noemen. Wat voor wedstrijd? Zo hoor...
Overpeinzingen: Crossing the equator
Ik kan het me nog goed herinneren, de eerste keer dat ik in het vliegtuig de evenaar passeerde. Het was...
Le Vineur: Bourgondisch genieten
Kariem Hamed (46) is het schoolvoorbeeld van een wijnimporteur die als echte wijnliefhebber en door passie gedreven het besluit nam...
Reserveer uw tickets voor PERSWIJN proeverij Union Grands Crus Bordeaux
Dinsdag 15 maart 2022 presenteren we in Amsterdam de negende editie van de unieke proeverij van de Union Grands Crus...
Een stukje Bourgogne in eigen land
De geel-blauw-rode vlag van de Bourgogne wuift je tegemoet als je het hoekpand op de hoofdstedelijke Reguliersgracht no. 70, tegenover...
Overpeinzingen op maandag: Mooi zoet is weer in
Helaas moet ik vaak op reis, omdat het nodig is voor de verhalen die we schrijven. Nou ja, reizen is...