Le Week-end des Grands Crus de Bordeaux 2016 - Perswijn
Persberichten

Le Week-end des Grands Crus de Bordeaux 2016

(persbericht)De Union des Grands Crus de Bordeaux organiseert de 11e editie van een evenement dat de beste wijnen van Bordeaux’s linker- en rechterover samenbrengt. Een uniek evenement, gehouden onder auspiciën van de Union des Grands Crus de Bordeaux!


‘Le Week-end des Grands Crus’ vindt plaats op 4 en 5 juni 2016, en zal wijnliefhebbers in staat stellen om onder één dak in het historische centrum van Bordeaux twee jaargangen (2013 en een tweede jaargang) van meer dan 110 grote wijnen te proeven.

Klik hier voor een overzicht van deelnemende châteaux.

Naast deze grote proeverij zijn er gedurende dit weekend ook nog andere activiteiten gepland, zoals bijvoorbeeld verschillende diners in een aantal deelnemende châteaux, en diverse rondleidingen door wijngaarden. De diners worden dit jaar gehouden op Château Branaire-Ducru, Château de Fargues, Château Kirwan en Domaine de Chevalier.

Wees welkom op de grootste viering van goede wijn en gastronomie voor de levensgenieter!

Kijk op www.ugcb.net voor meer informatie, of klik hier voor het aanmeldformulier.

 

Reageer op dit item