Lekker belangrijk - Perswijn
Andermans woorden

Lekker belangrijk

Onlangs hebben de vakbeurzen Vinexpo […] en Wine Professional […] een strategische samenwerkingsovereenkomst gesloten. De samenwerking is er op gericht de positie van beide vakbeurzen te versterken, niet alleen op hun eigen traditionele markten maar ook in Europa en in de rest van de wereld….

Dit volgt de internationale trend van consolidatie en interactie in een globaliserende wereld. De samenwerking tussen de Vinexpo en Wine Professional zal door middel van wederzijdse marketing, sales, lezingen en netwerken worden geïmplementeerd.Vinexpo (48.000 bezoekers) wordt om de twee jaar in juni georganiseerd en Wine Professional (12.000 bezoekers) ieder jaar in januari. Beide beurzen zijn internationaal gefocust en zijn uitsluitend gericht op professionele bezoekers.Jan van Lissum, directeur van Wine Professional: “De strategische samenwerking met Vinexpo benadrukt en erkent nogmaals de toonaangevende positie van Wine Professional als één van de belangrijkste internationale wijnbeurzen voor professionals.”

Persbericht waarvan men in Düsseldorf ongetwijfeld geschrokken zal zijn. Nooit geweten trouwens dat Nederland zoveel wijnprofessionals telt.

Reageer op dit item