50 Reasons & 30 Wishes: een persoonlijke boodschap op je wijnfles - Perswijn
Persberichten

50 Reasons & 30 Wishes: een persoonlijke boodschap op je wijnfles

(persbericht)Een persoonlijke boodschap op je wijnfles, zo uniek en leuk kan wijn kopen zijn. Consumenten kunnen op de wijnfles zelf een of meerdere redenen aangeven waarom ze deze wijn kopen en/of cadeau geven. Of, een wens aanvinken die ze de ontvanger willen meegeven. 50 Reasons & 30 Wishes zijn Spaanse biologische wijnen van Neleman, vanaf 3e week januari 2015 verkrijgbaar bij HEMA.

Het verhaal

Wijn staat in de top drie van meest gegeven cadeaus. Vanaf nu is het mogelijk om een wijncadeau super persoonlijk te maken. De flessen geven genoeg redenen om ze te kopen en vele wensen om te delen met vrienden, familie, collega’s of baas. Humor, biologische kwaliteitswijn en een geweldig gevoel bij zowel het weggeven als het ontvangen van deze wijnen.

HEMA maakt gewoon bijzonder

“Elke fles wijn kan je cadeau geven maar met 50 Reasons & 30 Wishes wordt het meteen een onderscheidend cadeau door de bijzondere vormgeving met een knipoog en de verrassende kwaliteit van de wijn. Doordat de wijnen zijn gemaakt van biologisch geteelde druiven passen ze perfect binnen de ambitie van HEMA om binnen Food zo veel mogelijk te werken met 100% natuurlijke producten,” aldus Vanessa Borgmeyer, Categorie Manager Wijn & Food HEMA.

Anderen over 50 Reasons & 30 Wishes

“1 goed idee” – Harold Hamersma, wijnschrijver.“A wine that keeps you engaged and social! 50 Reasons & 30 Wishes gives you the opportunity to enjoy a glass of wine (or 2, or 3) and let's you share the fun by sending a custom message in a bottle to your friends, family or anyone that enjoys a glass of wine!” – thedieline.com, Los Angeles.“Onwijs gaaf!!!” – Ellen Dekkers, Delicious.“50 Reasons & 30 Wishes wine is creative, fun & well designed!” – Think Tank Media, London.

Neleman

Het idee van zelf wijn maken bestond al jaren bij wijnpionier Derrick Neleman. Na een succesvolle handel- en importcarrière (hij introduceerde Fairtrade wijn in de Benelux, is oprichter van By the Grape en producent van de film Kissed by the grape) volgt Derrick nu samen met goede vriend en wijnmaker Diego Fernández Pons zijn droom: Spaanse biologische wijn maken in Valencia. www.50r30w.com 

                

2 Reacties

Reageer op dit item