Geen gebrek aan belangstelling - Perswijn
Andermans woorden

Geen gebrek aan belangstelling

Nieuw restaurant Sergio Herman nu al volzet tot de zomerDinsdag kon u vanaf 10.00 uur een tafeltje reserveren in ‘The Jane’, het gloednieuwe restaurant van Sergio Herman en Nick Bril dat op 25 maart de deuren opent. Op enkele uren tijd was elk tafeltje gereserveerd en dat tot in juni….
Wie om tien uur wou reserveren moest lang wachten voor hij de gewenste dag , maximaal drie maanden na de opening, kon aanduiden op de kalender. En ondanks al dat geduld, kregen veel mensen plots een foutmelding wegens de grote belangstelling. Of ze kwamen meteen in een lange, digitale wachtrij te staan. […]Na anderhalf uur ging het vlotter om een plaatsje te bemachtigen, al waren er toen niet veel reservatieopties meer. En na de middag waren alle beschikbare lunches en diners van 25 maart tot drie maand later volzet. Dat zijn zo’n vijfhonderd boekingen in een paar uur. […]

‘We hadden natuurlijk gehoopt dat de reservaties vlot zouden binnenkomen. Maar dit? Nee. Nooit verwacht’, zegt Nick Bril in Het Laatste Nieuws.

 

Bericht op www.standaard.be over de over de overweldigende belangstelling voor Sergio Hermans nieuwe restaurant in Antwerpen. Maar die wilde toch juist geen hectische toestanden meer?     

Reageer op dit item