Kaartverkoop WinterProeverij van start - Perswijn
Nieuws

Kaartverkoop WinterProeverij van start

De locatie is bekend, het programma is rond. Op 27 en 28 oktober zal Perswijn u verwelkomen op Kasteel de Wittenburg voor twee dagen winterse wijnen. Van Spanje tot Chili naar Zuid-Afrika en de Champagne: het programma is er volledig op gericht om u kennis te laten maken met bijzondere, unieke en onverwachte wijnen die zeer geschikt zijn voor de wintermaanden. U kunt nu kaarten bestellen!Klik hier om direct kaarten te bestellen.

Zondag 27 oktober zal in het teken staan van de consument. Naast de heerlijke wijnen die u kunt proeven bij het twintigtal aanwezige importeurs, kunt u zich laten informeren bij de verschillende wijneducatiestands over wijnopleidingen en -cursussen, zijn er diverse standjes met hapjes en lekkernijen voor de Winter, en is er wederom een uitgebreid programma begeleide proeverijen, waarbij u onder leiding van een specialist meegenomen wordt naar het verhaal achter de wijn.

Programma Begeleide Proeverijen op zondag

Binnen de thema's 'Wild Rood', 'Winters Wit', 'Spannend Zoet' en 'Decemberbubbels' heeft Perswijn in samenwerking met de deelnemende importeurs besloten in deze begeleide proeverijen een aantal passende, winterse onderwerpen naar voren te brengen. Het aanbod op zondag is als volgt:

Lars Daniëls MV – "Winters Terroir" (van 12:30 tot 13:30 uur)

De Wijnstudio – "Spannend Zoet aan tafel" (wijn en spijs) (van 12:30 tot 13:30 uur)

Ingrid Larmoyeur – "December Bubbels" (van 14:00 tot 15:00 uur)

Giuseppe Barraco – "De wereld achter Marsala" (van 14:00 tot 15:00 uur)

Miranda Beems – "Wild Rood in Centraal Europa" (van 16:00 tot 17:00 uur)

Ronald de Groot – "Winnende wijnen uit Chili: Errazuriz" (van 16:00 tot 17:00 uur)

Meer informatie over deze begeleide proeverijen volgt binnenkort op deze site.

Klik hier om kaarten te kopen voor de Perswijn WinterProeverij consumentendag op zondag 27 oktober.

(normale prijs € 15,-, abonnees betalen € 9,50)Vakdag

Op maandag 28 oktober opent Kasteel de Wittenburg haar deuren voor de wijnprofessional, met dezelfde wijnen en dezelfde winterse thema's. Het programma van de begeleide proeverijen verschilt echter wel van de consumentendag: meer toegespitst op de kwesties die de wijnvakman bezighouden als het winterse seizoen weer voor de deur staat.

Voor meer informatie over het programma van de WinterProeverij vakdag, verwijzen we u door naar de Zakelijke Nieuwsbrief van Perswijn, of verzoeken we u een mailtje te sturen aan wijnpers@wijnpers.nl.

Lees hier meer over de Perswijn WinterProeverij.

Consument of professional: wij verwelkomen u graag op de Perswijn WinterProeverij op 27 en 28 oktober in Kasteel de Wittenburg te Wassenaar!

 

Reageer op dit item