Alsof het gedrukt staat - Perswijn
Andermans woorden

Alsof het gedrukt staat

Topwijn uit Zuid-Afrika – 2,99Geachte wijnliefhebber,In het voorjaar introduceerden wij met succes de Zuid-Afrikaanse wijnen van Fonteijnskloof Winemakers Selection: het ultieme bewijs dat goede wijn niet duur hoeft te zijn….
Dit succes bleek echter dusdanig overweldigend dat deze wijnen destijds razendsnel waren uitverkocht. We zijn dan ook enorm blij dat we toch nog een kleine partij van de Fonteijnskloof Winemakers Selection Red hebben weten te bemachtigen. Voor een ongekende bodemprijs van slechts 2,99 per fles krijgt u deze heerlijke wijn netjes thuisbezorgd!

Ondanks dat Zuid-Afrika relatief gezien een jong wijnland is, heeft het land al een rijke wijnhistorie en kent het land tal van gerenommeerde wijnstreken. Zuid-Afrikaanse wijnen staan bekend om hun overvolle en rijke smaken. Fonteijnskloof is hier een prachtig voorbeeld van. Sla nu uw slag en drink een super voordelige en heerlijke wijn tijdens de nazomer!

Nergens te vinden in de Platter Guide, deze Kaapse ‘topwijn’,wel bij Wijnvoordeel. Met bijbehorend dubieus proza. Wijn voor dummies?

 

Reageer op dit item