Perswijn Zomerproeverij: laatste kaarten - Perswijn
Nieuws

Perswijn Zomerproeverij: laatste kaarten

De Perswijn Zomerproeverij komt er aan! Meer dan dertig deelnemers, negentien wijnboeren uit de Languedoc, negen begeleide proeverij en een 25-jarig jubileum dat gevierd moet worden: dit kunt u niet missen!

Het Mövenpick Hotel te Amsterdam zal volgende week zondag 26 mei in het teken staan van de zomer en het 25-jarig bestaan van Perswijn. Meer dan dertig deelnemers zullen wijnen presenteren van over de hele wereld, aansluitend bij de thema’s ‘Cool Rouge’, ‘Eetrosé’, ‘Zwoel Wit’ en ‘Jubileumbubbels’.


Ook binnen de negen begeleide proeverijen zal op deze thema’s ingegaan worden met wijnen uit onder andere de Beaujolais, Bourgogne, Rías Baixas en de Languedoc. Ronald de Groot zal stilstaan bij het jaar 1988 – het oprichtingsjaar van Perswijn – met bijzondere wijnen van deze jaargang, en Lars Daniëls MV vertelt meer over verrassende mousserende wijnen.

Een aantal van deze proeverijen is inmiddels al uitverkocht (zie hier), maar er zijn nog plaatsen voor de begeleide wijn-spijsproeverijen van Nieke Beute en Christopher Naylor (zie foto) van Restaurant Vermeer, de proeverijen onder leiding van Gérman Muñoz over Rías Baixas, en het Verrassend Mousserend van Lars Daniëls MV.

Meldt u nu aan!


Als u de Zomerproeverij bezoekt, vergeet dan niet bij de tafels van de negentien wijnboeren uit de Languedoc langs te gaan. Zij zijn speciaal gekomen om met ons en met u het jubileum van Perswijn te vieren, en nemen voor deze gelegenheid hun mooiste wijnen mee! Lees hier welke wijnhuizen er zullen zijn.

Naast de begeleide proeverijen die te volgen zijn, de heerlijke wijnen die te proeven zijn, en het diner paulée waarbij u kunt aansluiten na afloop (lees hier meer), kunt u als bezoeker tijdens de proeverij de beste Jubileumbubbel kiezen. Dit kan aan tafel bij de deelnemende importeurs, middels een stemformulier. Meer hierover bij de entree van de Zomerproeverij. Tevens zal Perswijn op 26 mei de winnaars bekendmaken in de proefthema’s ‘Cool Rouge’ en ‘Eetrosé’.

Genoeg te proeven en beleven dus op de Perswijn Zomerproeverij!

Koop nu kaarten.

Klik hier als u abonnee bent.Reageer op dit item