Texel in de ban van Taittinger Comtes de Champagne - Perswijn
Persberichten

Texel in de ban van Taittinger Comtes de Champagne

Waddeneiland Texel was vandaag in de ban van een exclusieve proeverij van Taittinger Comtes de Champagne.

Op de spraakmakende locatie Restaurant Bij Jef werden nationale topchefs en sommeliers verwend met een unieke verticale proeverij en een exclusieve lunch. De proeverij werd begeleid door Vitalie Taittinger, marketingdirecteur bij Champagne Taittinger.

Exclusieve verticale proeverij Comtes de Champagne

Comtes de Champagne is de topcuvée van het internationaal gerenommeerde merk Champagne Taittinger uit Reims. De verticale proeverij bestond uit Comtes de Champagne Blanc de Blanc 2004, 2002, 2000 en 1998. Tevens kon men als eerste de Taittinger Comtes de Champagne Rosé 2005 proeven.

Jef Schuur en Nadine Mögling zorgden voor een exclusieve lunch op topniveau, waar de gasten konden genieten van de exquise bereiding van het eerste Texelse lam van 2013.

Prijswinnende champagne

De Comtes de Champagne Brut Blanc de Blancs 2000 is in 2012 nog uitgeroepen tot ‘Beste Champagne’ door het Fine Champagne Magazine. De wereldvermaarde Robert Parker gaf de 2000 96 punten (op 100). Het Amerikaanse tijdschrift Wine Spectator vindt hem goed voor 94 punten. En in Groot-Brittannië heeft hij gouden medailles gewonnen bij de Decanter World Awards en bij de International Wine and Spirits Competition. En alsof het nog niet genoeg is, heeft de Comtes de Champagne Brut Blanc de Blancs vier jaren op rij de Cellar in the Sky Award voor de beste Sparkling in the First Class gewonnen.

Restaurant & Hotel Bij Jef

Bij Jef is het genieten van topgastronomie in een relaxte sfeer. Jef Schuur en Nadine Mögling bezorgen de gasten een onvergetelijke ervaring. Het restaurant en designhotel zijn de ultieme ‘verwenplek’ op Texel. Want genieten is meer dan topgerechten en mooie wijnen serveren. Bij Jef biedt gastvrijheid, ongekende luxe en tijd. Vanaf heden tot en met mei serveren zij als enige in Nederland Taittinger Comtes de Champagne per glas.

Reageer op dit item