Twintig jaar restaurant The Raffles - Perswijn
Achtergrond & Interviews

Twintig jaar restaurant The Raffles

Er zijn van die restaurateurs die veel te bescheiden zijn voor hun eigen bestwil. Een schoolvoorbeeld daarvan is Frank Deuning, eigenaar en gastheer-sommelier van restaurant The Raffles in Den Haag.

Tekst en fotografie: René van Heusden

Een bezoek aan dit intieme restaurant is een must voor eenieder die bij wijn-spijscombinatie de platgetreden Europese paden durft te verlaten. De keuken van The Raffles is immers die van West-Java, een van die Aziatische keukens die je niet direct associeert met wijn.

Deuning, wiens eigen familiewortels in Java liggen en die ooit zijn loopbaan in de Nederlandse horeca begonnen is als sommelier, bewijst echter dat geslaagde combinaties met Indonesische gerechten weldegelijk mogelijk zijn.

Reageer op dit item