Directeur Domaines Barons de Rothschild in Den Bosch - Perswijn
Persberichten

Directeur Domaines Barons de Rothschild in Den Bosch

Op 19 februari bezochten "Directeur Commercial, monsieur Getten", van Les Domaines de Barons de Rotschild/Lafite en Giedo Panneman van Wijnkoperij Vos&Partners de Middelbare Horeca School (MHS) te 's-Hertogenbosch.
Baron de Rothschild bezit naast het wijngoed in Bordeaux ook een aantal wijngaarden in Chili, Argentinië en andere landen. De wijnen worden veel geëxporteerd naar China waar een fles Lafite wordt gezien als "het mooiste geschenk" wat je van een goede relatie kunt krijgen.

Monsieur Getten sprak met studenten en collega's en was zeer onder de indruk van de MHS. Hij stelt graag enkele flessen van de Rothschild domeinen uit Argentine en Frankrijk (Corbieres en Bordeaux) beschikbaar voor de wijnlessen in het Theater van de Smaak. Natuurlijk geen flessen van de Premier Grand Cru Chateau Lafite Rothschild; die kosten namelijk ruim 900 Euro exclusief BTW per fles inkoop.

Op de foto ontvangt monsieur Getten van Hugo Linskens het kookboek van de MHS: De Nieuwe Nederlandse Keuken.

Reageer op dit item