Wijngekken gezocht - Perswijn
Nieuws

Wijngekken gezocht

Gaat er bij u geen dag voorbij zonder de gedachte aan wijn? Is elke vakantiebestemming tevens een klassiek of juist onontdekt wijngebied? Ziet uw partner u nooit meer omdat u elke avond in uw kelder, zolder of klimaatkamer te vinden bent?
Meldt u dan aan als wijngek voor de Perswijn-rubriek 'De laatste druppel'! Aan de hand van een aantal vragen over uw doen en laten met wijn, schetst Perswijn een portret van u en uw passie. Want deze passie delen we graag, en een artikel in Perswijn is hartstikke leuk voor het nageslacht!

De rubriek 'De laatste druppel' verschijnt sinds nummer 1 van 2012 in Perswijn. Het is gekomen in de plaats van 'De favoriete fles', de rubriek over de liefde voor een speciefieke wijn. 'De laatste druppel' bekijkt en beschrijft álle aspecten van de liefde voor wijn: de plek die het inneemt in het huis, in de relatie en in de tijdsbesteding.

Voor sommige wijngekken zit er een filosofie achter hun soms haast obsessieve binding met wijn, voor anderen is het een persoonlijk verhaal, of een spannende geschiedenis. Wij geloven niet dat er, naast de wijngekken van Perswijn zelf, maar een handvol mensen bestaat die wijn drinkt, eet, slaapt, ademt en denkt. Dus, WIJNGEK M/V, meldt u aan en vindt uzelf terug in de volgende editie van Perswijn!

Stuur een mailtje naar wijnpers@wijnpers.nl, o.v.v. 'De laatste druppel'.

Tekst: Anne van Melick

Reageer op dit item