By the Grape start met 'Same day delivery' - Perswijn
Nieuws

By the Grape start met ‘Same day delivery’

Je kent het wel: spontaan melden vrienden dat ze vandaag langskomen maar je hebt geen lekkere wijn in huis, of je wilt jezelf of iemand anders nog dezelfde dag verrassen met mooie wijn.
Vanaf nu heb je bij By the Grape de mogelijkheid om te kiezen voor levering op de dag van bestellen. Wanneer je vóór 12.00 uur bestelt, dan bezorgen we jouw bestelling nog dezelfde dag bij je thuis, op je werk of op een ander gewenst adres.

Net als bij andere leveringsopties krijg je een uur voor levering van de chauffeur per SMS bericht hoe laat de zending precies wordt afgeleverd. Daarnaast is je bestelling online te volgen via de kaart van Google Earth.

Op dit moment kun je voor ‘Same day delivery’ kiezen uit 4 populaire wijnpakketten uit ons assortiment, bijvoorbeeld het BBQ pakket of een mooi pakket met biologische wijnen. Bij gebleken succes zullen we het aanbod verder uitbreiden.

By the Grape heeft service en de hoogst mogelijke klantervaring op nr. 1 staan. Niet voor niets is de slogan van By the Grape Serving excellence in wine. By the Grape heeft ervoor gekozen om zowel in kwaliteit van de wijn als in service uit te blinken. ‘Same day delivery’ als extra service is daarom helemaal By the Grape.

De veelal duurzaam geproduceerde wijn van By the Grape wordt in speciaal ontwikkelde By the Grape wijnverzenddozen verzonden. De klant krijgt standaard een uur voor levering een gratis sms. Naast de standaard gratis bezorging heeft de klant tegen geringe meerprijs de mogelijkheid om te kiezen voor levering in de avond of zelfs in het weekend.

Met ruim 400 wijnwebwinkels in Nederland is er nog een wereld te winnen als het gaat om professionele klantervaring. “Wij beseffen heel goed,” aldus By the Grape eigenaren Derrick Neleman en Bart van den Brink, “dat klanten dienstverlening van de grote online retailers als Coolblue, Wehkamp en Zalando gewend zijn en wij willen hen minimaal dezelfde ervaring bieden. Dit totaalpakket biedt in wijnland momenteel niemand.”

Over By the Grape

By the Grape is een bedrijf dat een totaalbeleving op het gebied van wijn biedt. Naast de online & offline shop, de wijnportal met nieuws, informatie, columns, verhalen en filmpjes is er het papieren By the Grape Magazine dat tweemaal per jaar verschijnt en Jancis, een speciaal voor de iPad gemaakt wijntijdschrift.

Eigenaren Derrick Neleman en Bart van den Brink hebben een grote kennis van de handel in wijn en jarenlange ervaring in de wijnwereld. Zo was Derrick oprichter van importbedrijf Lovian, dat biologische en Fairtrade wijnen in Nederland op de kaart zette. En Bart deed zijn uitgebreide wijn- en retailervaring op bij DekaMarkt, C.I.V. Superunie en Coenecoop Wine Traders.

Direct naar het aanbod Same day delivery>>Reageer op dit item