Een nieuwe 'Onderweg geplukt' en 'Boeken' - Perswijn
Grootspraak

Een nieuwe ‘Onderweg geplukt’ en ‘Boeken’

Ton Entius bezocht Vinkeles in Amsterdam: altijd een heerlijk genoegen, met ook dit keer een verzameling indrukwekkende gerechten. Ook las hij het tweede deel van Sergio Hermans, Peter Goossens' en Roger van Damme's Haalbare toprecepten. Stap voor stap.
Het was weer een goede maand voor GrootSpraak. Een uiterst bevredigend restaurantbezoek en een page-turner van een kookboek: een ware schatkamer aan gerechten in twee delen!

Vinkeles

Wat een klasse, die zorgvuldig op afstand geplaatste tafels in die mooie ruimte. Wat een aangename sfeer met een wereldpubliek, zonder dat dit tot stijve opgepriktheid leidt. Natuurlijk heel fraai gedekt en een attente bediening. De prijs is met de beste wil niet laag te noemen, maar wat wordt er dan ook af en toe getoverd met wijnen en gerechten! Na een ware symfonie van schoonheid, presentatie en smaak, gaven de desserts een paukenslag. Lees het gehele artikel over Vinkeles.

Sergio Herman, Peter Goossens & Roger van Damme – Haalbare toprecepten stap voor stap

Het eerste deel van dit boek is al in 2010 verschenen en nu is er een tweede deel, met nieuwe recepten. Recepten, wat zeg ik. Een geweldige inspiratiebron voor iedereen die kookt, professional en liefhebber. Als er al kookboeken zijn die je per sé ter hand moeten nemen als je een gastentafel plant, dan zijn het deze. Beide onmisbaar! Lees het hele artikel.

Reageer op dit item