Lidmaatschap Brasserie Davanti bij Jeunes Restaurateurs wordt beëindigd - Perswijn
Nieuws

Lidmaatschap Brasserie Davanti bij Jeunes Restaurateurs wordt beëindigd

Voorzitter Lex Gasseling laat weten dat het lidmaatschap van Brasserie Davanti in Valkenburg (Zuid-Limburg) bij de Jeunes Restaurateurs d’Europe – Nederland met ingang van april 2012 wordt stopgezet.
In overleg met Davanti heeft het bestuur hiertoe besloten gezien het feit dat Davanti haar concept heeft aangepast waardoor dit niet meer in overeenstemming is met de filosofie en visie van de vereniging.

Davanti heeft ingezet op een ander niveau en met andere producten maar nog steeds met passie en liefde voor het vak. Davanti was sinds januari 2011 aangesloten bij deze internationale vereniging van jonge talentvolle restaurateurs.

In totaal zijn er meer dan 350 JRE-restaurants in Europa, verspreid over 12 landen: België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Kroatië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Slovenië, Spanje, Zwitserland en sinds 2012 Denemarken. In 2008 sloot ook Australië zich aan.

De chefs van JRE combineren hoogwaardig culinair vakmanschap met passie voor de Europese gastronomie en respect voor de lokale tradities en producten. Als geen ander zijn zij thuis in de innovatieve en inventieve kookkunst, zonder de culinaire erfenis uit het oog te verliezen.

Het lidmaatschap van JRE staat open voor jonge restaurateurs tot 37 jaar. Leden die de leeftijd van 45 jaar hebben bereikt, worden benoemd tot erelid, herkenbaar aan de aanduiding 'Table d'Honneur.'

Reageer op dit item