Overdracht La Gironde - Perswijn
Nieuws

Overdracht La Gironde

Wijnimport La Gironde doet het de komende tijd iets rustiger aan wegens gezondheidsproblemen. In een brief aan hun relaties leggen ze uit.
Beste wijnschrijvers en -liefhebbers,

 

Inmiddels hebben wij velen onder u persoonlijk kunnen informeren over het feit dat wij na “Drie generaties passie voor wijn” wegens gezondheidredenen onze producenten moeten overdragen aan een 4-tal collega importeurs om het zelf de komende tijd rustiger aan te kunnen gaan doen.Een belangrijk punt voor ons persoonlijk is daarbij, dat onze producenten, waarvan de onafgebroken relatie met velen meer dan 25 jaar teruggaat, op de Nederlandse markt vertegenwoordigd blijven.

Wij menen daarin te zijn geslaagd. Het grootste gedeelte van ons assortiment wordt door onze collega’s Leo van Turnhout (Vinee BV) en Mick Kooistra (Horizon Wines) overgenomen. Aangezien wij al jaren met hen een gemeenschappelijk assortiment voeren en gezamenlijk aan beurzen deelnemen zullen zij onze producenten in de toekomst ook aan u blijven presenteren. Verder zullen Roel Helming (Ovino BV) en Olaf Kerstens (André Kerstens BV) een ander gedeelte van ons assortiment voortzetten. Ook zij rekenen in de toekomst op uw support. In de bijlage vindt u een overzicht van de importeurs die per 2 april as. ons werk zullen voortzetten.

Goed gemaakte en vooral authentieke wijnen importeren is altijd ons doel geweest, of er nu een markt voor was of niet had geen prioriteit. Maar die gedachte tot een succes brengen doe je niet alleen maar met elkaar. Wij

hebben gemeend de overdracht zowel voor onze producenten als voor onze afnemers zo goed mogelijk te regelen opdat het (levens)werk van velen op de goede manier kan worden voortgezet.

Wij danken u hartelijk voor het vertrouwen en de jarenlange prettige samenwerking en hebben er vertrouwen in dat die met onze collega’s zal kunnen worden voortgezet. Rest ons te eindigen met wijze woorden van de eerste generatie “La Gironde”: De kracht van de verkoop zit hem in de inkoop!

 

Met vriendelijke wijngroet!

Marco

Yvonne

Fred

PS: noteer alvast in uw agenda: grote overzichtsproeverij waarbij vele producenten aanwezig zullen zijn, 23 april van 13.00 – 18.00 uur. Locatie Grand Hotel Karel V.

Reageer op dit item