Mobiele Wijnbar brengt unieke sfeer - Perswijn
Nieuws

Mobiele Wijnbar brengt unieke sfeer

De Mobiele Wijnbar brengt niet alleen heerlijke wijn, maar ook een geheel eigen sfeer naar elke gelegenheid, op iedere locatie. De gerestaureerde Citroën HY van wijnexpert Proefgoed is met zijn eikenhouten bar en uitgebreid terras uniek in Nederland.
Zodra de zij-klep van de authentieke Franse bus opengaat is de juiste toon gezet. Gasten kunnen aan de met wijnkisten ingelegde bar genieten van een 'lopende proeverij' of van een brede selectie van geweldige wijnen per glas. Zowel in wijn als in aankleding is de Mobiele Wijnbar een ware smaakmaker op uw bruiloft, presentatie, personeelsfeest of evenement.

Maar er is meer dan alleen sfeer en goede wijn. Fijnproever en vinoloog Bart Ooijevaar (34) van Proefgoed vertelt met passie en enthousiasme over de wijnen en laat u op een geheel nieuwe manier smaak beleven. Ooijevaar heeft zijn ziel en zaligheid in de restauratie van de Citroën uit 1972 gelegd. “De wijnbar moest door zijn uiterlijk direct sfeer brengen. Bij die sfeer hoort natuurlijk wel een goed verhaal over lekkere wijn. En daar zorg ik voor.”

Wanneer de stoelen en tafels rond de bus zijn gezet is het alsof u op het terras van een Franse bistro bent beland. Zo’n vakantiegevoel waarin even niets hoeft, behalve met familie en/of vrienden genieten van het moment. Ooijevaar: “Voor een bijzondere dag zijn er volgens mij maar drie dingen nodig: goed gezelschap, lekker eten en drinken én een goede sfeer.” Met de Mobiele Wijnbar zijn twee van die drie zaken alvast goed geregeld.  

Proefgoed staat bekend om de ongedwongen manier van wijnbeleving en kwaliteit uitdragen. Van compleet verzorgde wijn-spijs arrangementen tot proeverijen in huiselijke kring. Dezelfde expertise en vriendelijke service kunt u verwachten van de Mobiele Wijnbar.

De Mobiele Wijnbar is voor particulieren en bedrijven te boeken via www.mobielewijnbar.nl of telefonisch via 06-23383096.

Proefgoed Wijn & Champagneproeverijen, Mobiele Wijnbar, Wijnevenementen, Verkoop & Advies: www.proefgoed.nl

Reageer op dit item