Cisca Breedijk naar TOT-PR - Perswijn
Nieuws

Cisca Breedijk naar TOT-PR

Recentelijk is Cisca Breedijk in dienst getreden bij TOT Public Relations in Rotterdam. Zij neemt de taken waar van Mathilde Meijers, die met zwangerschapsverlof is.
Dit betekent dat ze zal gaan werken voor klanten als de Beaujolais, p&f wineries en PLUS Retail. Daarnaast zal ze voor enkele andere accounts de persbenadering voor haar rekening nemen.

Cisca is geen onbekende in het wijnvak. Ze was als inkoper ruim zeven jaar verantwoordelijk voor de categorie wijn bij HEMA b.v. Op een toegankelijke manier schrijven en vertellen over wijn is haar grote passie. Dit doet ze in een column in WINELIFE magazine en ze is auteur van het boek Wie laat ons omfietsen naar de HEMA?

Wijninkoper

Cisca studeerde één jaar PR & Voorlichting en voltooide daarna de studie commerciële economie (HEAO). In haar werk als wijninkoper was ze zelf verantwoordelijk voor de perscontacten en ook actief betrokken bij de marketingcommunicatie van de productgroep. Naast het inkopen van een kwalitatief goed assortiment was het juist het bekend maken van (de kwaliteit van) de wijn waar ze veel plezier in had.

“Helaas wordt er in Nederland nog altijd best ingewikkeld gedaan over wijn. Jammer, want het is zo’n leuk en lekker product. Ik vind het een uitdaging om nu op een andere manier wijn onder de aandacht te brengen bij het grote publiek. Bovendien vind ik het leuk om me ook weer eens bezig te gaan houden met andere producten dan wijn.”

TOT Public Relations

TOT-PR is een PR- en marketingcommunicatiebureau dat bijna 20 jaar bestaat, met hoofdzakelijk klanten in de food- en drankensector, zowel in Nederland als in het buitenland. In 2011 opende TOT-PR ook een kantoor in Brussel, dat in samenwerking met het Belgische communicatiebureau RCA op de Belgische markt opereert.

Reageer op dit item