NK sommeliers - Perswijn
Nieuws

NK sommeliers

Op zondag 15 april 2012 organiseert het Nederlands Gilde van Sommeliers in samenwerking met Wijnkooperij de Lange (importeur van Champagne Henriot) en Hotel De Weverij / Restaurant Cordial te Oss Nederlands Kampioenschap voor Sommeliers (Trophée Henriot).
Onze wedstrijdcommissie is nu druk met de voorbereidingen van deze competitie en gaat er voor zorgen dat  er weer een groot aantal deelnemers meedoet aan deze editie. Enkele bekende sommeliers die ook aan eerdere competities hebben meegedaan zullen aanwezig zijn. Het belooft dus een spannende competitie te worden.

Zowel leden als niet-leden van het NGS mogen hieraan meedoen.

De winnaar zal namens Nederland als kandidaat worden afgevaardigd naar de Europese en / of de mondiale competitie van de ASI.

Net als de vorige editie zullen praktijkgerichte opdrachten een belangrijk deel van de Nederlandse wedstrijd zijn. Echter ook de theorie wordt ditmaal niet vergeten. Het is immers ook een wezenlijk onderdeel van internationale competities.

Kijk voor meer informatie op www.sommeliers.nl

Reageer op dit item