Passion for Wine – Wijnproeverijen met een passie voor wijn - Perswijn
Nieuws

Passion for Wine – Wijnproeverijen met een passie voor wijn

Passion for Wine biedt wijnproeverijen op maat en op elke gewenste locatie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Doordat Passion for Wine alles in huis heeft om een zeer complete proeverij te presenteren, zijn zij in staat naar u toe te komen.
Dus geen kosten voor dure locaties, maar intieme proeverijen op kantoor of bij u thuis. Het assortiment wijnen van Passion for Wine is bovendien geheel aan de klant.

Wilt u een Italiaanse proeverij? Of misschien liever alleen maar Champagnes? Wellicht heeft u geen idee wat u lekker vindt en laat u het graag aan de kenner over. Waar u ook voor kiest, Passion for Wine regelt het.

Passie voor wijn

Eline Blankestijn (25) is wijnliefhebber en sommelier in opleiding. Door haar liefde voor wijnen en interesse in het vak, is ze in staat zowel grote als kleine groepen te enthousiasmeren. Haar proeverijen zijn een combinatie van professionele informatie en intieme gezelligheid.

“Ik wil graag aan anderen overbrengen waarom wijn zo interessant is en waar mijn liefde voor dit product vandaan komt. Wijn is veel meer dan een alcoholisch drankje. Samen met de klant maak ik een stap in de wereld van wijnen en bepalen we aan de hand van kleur, geur, smaak en afkomst hoe een wijn in elkaar zit.”

Passion for Wine is een jong bedrijf met een jonge leiding. Toch straalt Passion for Wine professionaliteit uit. Aan ervaring ontbreekt het Eline dan ook niet. Naast diverse wijncursussen, leerde zij van andere mensen in het vak de fijne kneepjes en werkte ze al op diverse beursen en proeverijen.

“Wat ik het allerleukste aan mijn vak vind? Het is prachtig als ik iemand spreek die geen wijn ‘lust’ en vervolgens samen met mij durft uit te zoeken waar dat vandaan komt. Ik heb nog nooit iemand niet kunnen overtuigen dat wijn wel degelijk lekker is. En die persoon dan aan het eind van de avond toch stiekem zien genieten van een glaasje rose, is waar ik het voor doe!”

Wijn proeven, kiezen en kopen

Een avond wijn proeven met Passion for Wine is beleving. Witte tafelkleden, chique wijnglazen en 7 verschillende wijnen om te proeven. Bij elke wijn hoort een ander verhaal en tussendoor is er tijd genoeg voor vragen. Voor wie graag meer wil weten over wijn en spijs combinaties heeft Passion for Wine amuse-tips voor de thuiskok of de mogelijkheid voor een proeverij inclusief catering. Na afloop van de proeverij kunnen gasten de geproefde wijnen bestellen en vaak zelfs uit voorraad meenemen. Zo komt er niet abrupt een einde aan de proeverij en kan er nog lang nagenoten worden.

Op vrijdag 16, zaterdag 17 en zon dag 18 december staat Passion for Wine op de Christmas & Winterfair in de Broekerveiling, Broek op Langedijk. U bent van harte uitgenodigd om te komen proeven.

De proeverijen van Passion for Wine zijn, voor zowel particulieren als zakelijke relaties, te boeken via www.passionforwine.nl of telefonisch via 06 – 40069963.

Naast proeverijen heeft Passion for Wine diverse wijnen en exclusieve wijnaccessoires. Ook staat Passion for Wine regelmatig op beursen en evenementen.

Reageer op dit item