De Oude Wijnhoeve opent eerste duurzame wijnwebwinkel - Perswijn
Nieuws

De Oude Wijnhoeve opent eerste duurzame wijnwebwinkel

Zaterdag 19 november verbreedt De Oude Wijnhoeve zijn horizon met de eerste Terra Vitis wijnwebwinkel.
Naast de ‘live’ verkoop van wijnen in Oudeschoot is het nu ook mogelijk wijn online te bestellen via de website van de Oude Wijnhoeve. Deze

webwinkel is de eerste duurzame Terra Vitis wijnwebwinkel in Nederland. Binnenkort volgen er meer.

Met deze webwinkel kunnen slijterijen zich eenvoudiger onderscheiden op het gebied van service en duurzaamheid. Het idee is ontstaan uit een samenwerking van de Terra Vitis Wine Company, Nederlands importeur en distributeur van Terra Vitis wijnen en de nieuwe zakelijke dienstverlener WIJNSUPPORT.NL

WIJNSUPPORT.NL constateert in de wijnwereld een sterke concurrentie van supermarkten en pure wijnwebwinkels. Mensen zijn ingesteld op gemak en rijden niet graag om voor een specifieke winkel. Fysieke slijterijen, maar ook andere middenstanders, moeten zich daarom op een andere wijze onderscheiden. Dat doen zij, en dus ook de Oude Wijnhoeve, vooral op het gebied van assortiment en service. Dat verklaart volgens Ferencz Deli, eigenaar van de Terra Vitis Wine Company, de stijgende vraag naar Terra Vitis wijnen.

“De vierhonderd Franse wijnboeren die volgens de strenge regels van Terra Vitis werken, laten zien dat duurzame wijnen ook kwaliteitswijnen kunnen zijn. Een houdbare kwaliteitswijn kan niet zonder enige toevoegingen of bestrijdingsmiddelen worden geproduceerd. Wel kan het tot een absoluut minimum beperkt worden met respect voor mens en milieu. Dat is waar Terra Vitis voor staat.”

De nieuwe webwinkel van de Oude Wijnhoeve op www.deoudewijnhoeve.nl moet bijdragen aan de service en dienstverlening van de fysieke slijterij. Vanzelfsprekend scheelt wijn bestellen vanachter de computer een hoop gesjouw met dozen. Ook hoeven openingstijden geen belemmering meer te zijn. Alleen als mensen de wijn zelf eerst willen proeven moeten ze toch even naar de slijter toe. In de Terra Vitis wijnwebwinkel is daarom veel aandacht besteed aan wijnomschrijvingen, sfeer, beleving en tips voor goede wijn/spijs combinaties.

Alle wijn wordt vanuit een landelijk centraal distributiepunt in Heerenveen bij de mensen thuis geleverd.

Webadres: www.deoudewijnhoeve.nl

Reageer op dit item

nl Nederlands