Nieuws

Indrukwekkend nieuw culinair team Mirabelle Breda

BREDA 20 OKTOBER 2011:Het culinair team van Restaurant Landgoed Mirabelle is met indrukwekkende namen op gastronomisch gebied versterkt.
Sterrenchef-kok (afkomstig van restaurant de Fuik*) Thomas van Santvoort zwaait sinds kort, samen met zijn Souschef (ook afkomstig van de Fuik), de scepter over de keuken van Mirabelle. Hij gaat samenwerken met de nieuwe Maître d’Hôtel van Mirabelle: Jan Fassaert, wie in 2010 tot gastheer van het jaar werd uitgeroepen, (restaurant Solo, Inter Scaldes en the Dutch). De twee jonge toppers kennen elkaar van hun studietijd in Koksijde. Samen willen ze Mirabelle nog duidelijker op de kaart zetten op culinair gebied.

Restaurant Landgoed Mirabelle wil haar gasten op hoog niveau laten genieten en verwacht met deze versterking van haar team de doelstelling nog sneller te kunnen bereiken.

Contactpersoon: ED SPLINTER

Telefoon: 076-5607060 of 06 555 222 01

Reageer op dit item