PROEF CHAMPAGNE & SPRANKELEND 2011Zondag 20 november 2011 Kurhaus ScheveningenProeverij van champagne en mousserende wijnen uit de hele wereld!Zondag 20 november vormt het Kurhaus in Scheveningen het decor voor de negende editie van Proef Champagne & Sprankelend. Op deze proeverij zijn meer dan 100 bijzondere champagnes en mousserende wijnen te proeven. Het Kurhaus is de plek waar het ooit allemaal begon; de negende editie van dit exclusieve evenement wordt gehouden op dezelfde plek waar de eerste editie werd georganiseerd. Nederlanders hebben mousserende wijnen inmiddels omarmt. De consumptie van mousserende wijnen steeg de afgelopen jaren ongeveer 50%. De champagneconsumptie steeg minder snel. Vorig jaar was zelfs een daling te noteren. Dit in tegenstelling van de rest van de wereld. Op Proef Champagne & Sprankelend kunnen liefhebbers of geïnteresseerden op een laagdrempelige manier kennis maken met diverse mousserende wijnen uit Spanje, Frankrijk, Italië ect. en natuurlijk met veel champagnehuizen.Proef Champagne & Sprankelend, 20 november 2011, Kurhaus ScheveningenKaarten kosten ? 39,50 en zijn verkrijgbaar via www.perswijn.nl/evenementenGegevens : Datum: zondag 20 november 2011 Tijd: 12.00 uur – 17.30 uurLokatie: Steigenberger Kurhaus Hotel, Gevers Deynootplein 30, 2508 GR Den HaagBereikbaarheid OV: Den Haag CS + tram 9. Bezoekers: 80% Consument, 25% vak. Doelgroep. 25+ man/vrouw. Hoog opgeleid 80% HBO, WO. Welstandsklasse A,B. Aantal bezoekers: 500-700 Masterclasses: Diverse Wedstrijd: Beste Champagne Brut, Beste Mousserende Wijn.
Misschien ook iets voor u
PERSWIJN #3 komt uit op 5 mei 2025
In Perswijn #3 leest u over mousserende wijnen uit Alta Langa, Costières de Nîmes en de proeftuin van Stan Beurskens....
Moederdagactie
Op zoek naar een bijzonder moederdagcadeau waar zij lang plezier van heeft? Verras je moeder (of jezelf!) met een jaarabonnement...
Voorwoord PERSWIJN #3 2025
In Perswijn #3 leest u over mousserende wijnen uit Alta Langa, Costières de Nîmes en de proeftuin van Stan Beurskens....
Jonnie Boer, een grootheid is niet meer
Het was niets anders dan een schok, gisteren eind van de middag. Jonnie Boer overleden, nog maar 60 jaar oud....
Wijnbreinbrekers – Hele trossen
Het vergisten van hele trossen wordt steeds populairder, zowel voor witte wijnen als voor rosé en rode wijnen. De aspecten...
De klasse van kalk
Wat zou de wijnwereld zijn zonder kalkbodems? tekst en foto’s: Lars Daniëls In Europa komen zoveel van de beste wijnen...