PROEF CHAMPAGNE & SPRANKELEND 2011Zondag 20 november 2011 Kurhaus ScheveningenProeverij van champagne en mousserende wijnen uit de hele wereld!Zondag 20 november vormt het Kurhaus in Scheveningen het decor voor de negende editie van Proef Champagne & Sprankelend. Op deze proeverij zijn meer dan 100 bijzondere champagnes en mousserende wijnen te proeven. Het Kurhaus is de plek waar het ooit allemaal begon; de negende editie van dit exclusieve evenement wordt gehouden op dezelfde plek waar de eerste editie werd georganiseerd. Nederlanders hebben mousserende wijnen inmiddels omarmt. De consumptie van mousserende wijnen steeg de afgelopen jaren ongeveer 50%. De champagneconsumptie steeg minder snel. Vorig jaar was zelfs een daling te noteren. Dit in tegenstelling van de rest van de wereld. Op Proef Champagne & Sprankelend kunnen liefhebbers of geïnteresseerden op een laagdrempelige manier kennis maken met diverse mousserende wijnen uit Spanje, Frankrijk, Italië ect. en natuurlijk met veel champagnehuizen.Proef Champagne & Sprankelend, 20 november 2011, Kurhaus ScheveningenKaarten kosten ? 39,50 en zijn verkrijgbaar via www.perswijn.nl/evenementenGegevens : Datum: zondag 20 november 2011 Tijd: 12.00 uur – 17.30 uurLokatie: Steigenberger Kurhaus Hotel, Gevers Deynootplein 30, 2508 GR Den HaagBereikbaarheid OV: Den Haag CS + tram 9. Bezoekers: 80% Consument, 25% vak. Doelgroep. 25+ man/vrouw. Hoog opgeleid 80% HBO, WO. Welstandsklasse A,B. Aantal bezoekers: 500-700 Masterclasses: Diverse Wedstrijd: Beste Champagne Brut, Beste Mousserende Wijn.
Misschien ook iets voor u
RECAREDO – ‘GOED BOEREN IS DE BASIS’
‘1924, het begin van een passie’, staat er op een speciale cuvée uitgebracht ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van...
Wijnbreinbrekers – Biotype
Nu ik in Piemonte ben, leek me het passend om deze Wijnbreinbreker te plaatsen. In Italië, en niet in de...
Voorwoord PERSWIJN #1 2025
Ronald de Groot en Lars Daniëls vertellen in hun voorwoord video wat u kunt verwachten in perswijn #1 In Perswijn...
PERSWIJN #1 komt uit op 27 januari 2025
In Perswijn #1 leest u over het succes van Rueda, Gérard Betrand -de grootste producent van biodynamische wijnen ter wereld,...
De wijnen van Weingut Grabenwerkstatt
Nadat ze al samen voor Domäne Wachau hadden gewerkt, begonnen Michael Linke en Franz Hofbauer in 2014 voor zichzelf. De...
Nicolaas Klei overleden
Nederland heeft meerdere bekende wijnschrijvers. De afgelopen zaterdag plotseling overleden Nicolaas Klei (1961-2025) was er daar zonder twijfel een van,...