Proef Champagne & Sprankelend 2011 - Perswijn
Nieuws

Proef Champagne & Sprankelend 2011

Zondag 20 november vormt het Kurhaus in Scheveningen het decor voor de negende editie van Proef Champagne & Sprankelend. Op deze proeverij zijn meer dan 100 bijzondere champagnes en mousserende wijnen te proeven.

logo_proef_champagne200
Zondag 20 november vormt het Kurhaus in Scheveningen het decor voor de negende editie van Proef Champagne & Sprankelend. Op deze proeverij zijn meer dan 100 bijzondere champagnes en mousserende wijnen te proeven. Het Kurhaus is de plek waar het ooit allemaal begon: de negende editie van dit exclusieve evenement wordt gehouden op dezelfde plek waar de eerste editie werd georganiseerd.

Nederlanders hebben mousserende wijnen inmiddels volledig omarmt. De consumptie van mousserende wijnen steeg de afgelopen jaren ongeveer met vijftig procent, maar de champagneconsumptie steeg daarentegen minder snel. Vorig jaar was zelfs een daling te noteren. Dit in tegenstelling tot de rest van de wereld.

Op ‘Proef Champagne & Sprankelend’ kunnen liefhebbers of geïnteresseerden op een laagdrempelige manier kennis maken met diverse mousserende wijnen uit Spanje, Frankrijk, Italië, én met een grote diversiteit aan champagnehuizen. Zo zullen de banden met alle sprankelende wijnen aangehaald worden! Kom en proef op:

Proef Champagne & Sprankelend, 20 november 2011, Kurhaus Scheveningen

Kaarten kosten € 39,50 en zijn vanaf volgende week verkrijgbaar via www.perswijn.nl/evenementen

Datum: zondag 20 november 2011

Tijd: 12.00 uur – 17.30 uur

Lokatie: Steigenberger Kurhaus Hotel

proef

Reageer op dit item